Politisk Plandemi: Regeringerne Tilsidesætter Virologers – endog WHOs Anbefalinger

Se: Pandemi er Plandemi.

En særdeles velmeriteret tysk virologi-professor ved Universitetet i Bonn, Hendrik Streeck, bemærker, at den tyske regering vidtgående har forbigået virologernes anbefalinger vedr. covid19-beskyttelsesforanstaltninger.

Den 31. marts var han gæst i det ansete Markus Lanz Talk-Show i det tyske ZDF-fjernsyn.
Trods megen diplomati skinner hans utilfredshed med regeringens fremgangsmåde tydeligt igennem:

Videoen blev slettet af Youtube: “Videoen stemmer ikke med vores samfundspolitik” dvs: Slettet af Censuren. Nu er den der igen – men hvor længe? Dette siger mere end mange ord om covid19-kampagnens diktatoriske karakter

Her er nogle af hans kritikpunkter:

Et meget vigtigt fund er, at virus på dørgreb, mobiltelefoner, kurvegreb osv. er døde: De kan ikke dyrkes og er derfor ikke smitsomme (se fra 4:00-5:31 min. markering). Det gentages senere i videoen.
Sågar undersøgte Streecks Heinsberg-studie dørgreb i et hjem med 6 covid19-syge: Der var ikke levende virus noget sted.

M.h.t. at bære en beskyttelsesmaske henviste han til WHO, som ikke anbefaler et generelt maskekrav. Masker skal forbeholdes medicinsk personale. De tilbyder dog også beskyttelse for medmennesker, så at syge bærer dem.

Streeck var enig med Lanz i, at smitte i mange tilfælde (ca. 40%) finder sted i løbet af den symptomfrie periode.

At bære en maske offentligt i Kina eller generelt i Asien, hvor de fleste mennesker generelt bærer en maske, forhindrede ikke udbruddene der.

Brug af masker ved store begivenheder er ikke effektiv, fordi de er våde efter kort tid og derefter ikke har nogen virkning overhovedet.

Katte bliver ikke smittet;

Konklusion:
Tysklands regeringer har efter dette Talk-Show indført maskepligt i det offentlige rum!!

Fundet, at vira på f.eks. dørgreb er døde og ikke smitter er stækt beroligende: Mange ødelægger huden på hænderne med sprit! Det er umuligt ikke jævnligt at røre ved noget som coronasmittede har rørt ved: Ingen grund til panik – det smitter ikke.

Lad os ikke glemme, at Sundhedsstyrelsen har sagt, at den ikke har anbefalet grænselukning. “Det er politik”. Foranstaltningerne er poltisk bestemte, hvilket Mette Frederiksen har bekræftet.

En Britisk statistiker kalder regeringernes fremgangsmåde et “talteater”.
Når regeringernes og deres mediers propaganda har så mange åbenlyse urimeligheder og usandheder, opstår “konspirationsteorier”, som oftest er sandheden og langt bedre underbyggede end politikernes usaglige løse påstande of tiltag..

I Tyskland er politikerne tiltagende bekymrede over at “konspirationsteorier” når ind i befolkningens midte”.

Forfatter Anders Bruun Laursen

Mit navn er Anders Bruun Laursen. Jeg er pensioneret overlæge med en livsholdning, der baserer sig på Krist lære, som den fremgår af evangelierne. -- Jeg har tidligere drevet 2 blogs: euro-med.dk og new. Euro-med. dk om den Nye verdensorden, der er farisæernes/talmudisternes ældgamle bestræbelse på at regere verden gennem sovjet-kommunisme. -- D. 11. marts blev bloggene hacket og 9 filer fjernet – efter alt at dømme af en mystisk organisation, der på sin hjemmeside kalder sig Concilium Novi Mundi: den Nye Verdens Råd. -- Jeg tror ikke – jeg ved, at Kristus som Guds søn er en realitet,fordi hans disciple som ved et tryllesslag forandrede sig fra feje kujoner til dødsforagtende missionærer, der tålte de mest bestialske henrettelsesformer. Dertil kommer Torinolagenet

2 kommentarer til “Politisk Plandemi: Regeringerne Tilsidesætter Virologers – endog WHOs Anbefalinger”

 1. Whistle blower fra det tyske Indenrigsministerium (BMI Bundes Innen Ministerium)

  Exklusiv auf TE: „Ein Vorwurf könnte lauten: Der Staat hat sich in der Coronakrise als einer der größten fake-news-Produzenten erwiesen.”

  Die zentrale Botschaft der Analyse lautet: „Die beobachtbaren Wirkungen und Auswirkungen von COVID-19 lassen keine ausreichende Evidenz dafür erkennen, dass es sich – bezogen auf die gesundheitlichen Auswirkungen auf die Gesamtgesellschaft – um mehr als um einen Fehlalarm handelt.”

  https://www.tichyseinblick.de/daili-es-sentials/exklusiv-auf-te-ein-vorwurf-koennte-lauten-der-staat-hat-sich-in-der-coronakrise-als-einer-der-groessten-fake-news-produzenten-erwiesen/

  Brisante Studie aus dem BMI Teil 2: Massive interne Kritik an RKI und Bundesregierung

  Eine interne Überprüfung des Regierungshandeln in der Corona-Krise kommt zu einem verheerenden Ergebnis: “Der Kollateralschaden ist inzwischen höher ist als der erkennbare Nutzen.” Der kritische Verfasser ist mittlerweile beurlaubt.

  https://www.tichyseinblick.de/tichys-einblick/brisante-studie-aus-dem-bmi-teil-2-massive-interne-kritik-an-rki-und-bundesregierung/

  ZDF tv Biskopper spreder konspirationsteorier! Katolske Biskopper i Tyskland siger corona er optakt til en verdens regering! Nægter at tage udtalelser tilbage.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.