Uhyrlig 3. Rige-Corona-Krigsret i Frankrig: Folk Behandles som Forbrydere

Covid19 og dens bagmænd er ikke den 4. gulgustne rytter i Åbenbaringens 5:8)

*

Det er forrykt og ude af alle proportioner, hvad der nu foregår. Det er regulær krigsret – på basis af en dødsrate som i enhver anden influenza-epidemi: Iflg. prof. Henrik Ullum, RH, 0.16 % for smittede med covid19  mod 0.1 % for sæsoninfluenza.

Jeg har fået en mail fra en blogger i Elsass/Frankrig. Hun skriver flg:

Vi bliver her behandlet, som om vi havde begået de værste forbrydelser

Gendarmeriet kører gennem landsbyerne 3-4 gange om dagen på inspektion. Vi skal have en udgangstilladelse med os, hvor vi skal indtaste dataerne (bopæl med alle detaljer, fødselsdato, tidspunkt, hvor man forlader boligen og når man kommer tilbage)! Vi har maks. 1 times “udgang”, på begrænsede stier, men kun inden for 1 km fra lejligheden! Vi har kun set magen til dette kort efter krigen. Ingen tør gå ud på gaderne, fordi man skal betale en bøde på 135 – 500 euro, hvis man gør noget forkert. Ægtepar er det blev forbudt at gå en tur sammen, alle skal gå alene !! Folk har ikke længere lov til at besøge deres naboer.

Om aftenen kredser politihelikopterne over Rhinen og landsbyerne. Vi har kun tilladelse til at shoppe i et bestemt område, og der er kun en butik og et apotek! Beboere, der arbejder i Tyskland, er stigmatiseret der. Jeg tror, det er op til os kristne at bringe disse uhyrlige forhold frem for vores Herre, Jesus Kristus, og bede ham om at ændre disse tvangsforanstaltninger!
Hundeejere kan ikke længere gå med deres dyr, fordi man kun kan gå ad visse landsbystier!

Jeg ville ikke rigtig skrive alt dette, men efter at have læst artiklen nedenfor i Badische Zeitung i dag besluttede jeg besluttede at bede jer onm hjælp!


https://www.baden.fm/nachrichten/freikirchen-pastor-in-mulhouse-berichtet-von-anfeindungen-wegen-covid-19-625999/

Forfatter Anders Bruun Laursen

Mit navn er Anders Bruun Laursen. Jeg er pensioneret overlæge med en livsholdning, der baserer sig på Krist lære, som den fremgår af evangelierne. -- Jeg har tidligere drevet 2 blogs: euro-med.dk og new. Euro-med. dk om den Nye verdensorden, der er farisæernes/talmudisternes ældgamle bestræbelse på at regere verden gennem sovjet-kommunisme. -- D. 11. marts blev bloggene hacket og 9 filer fjernet – efter alt at dømme af en mystisk organisation, der på sin hjemmeside kalder sig Concilium Novi Mundi: den Nye Verdens Råd. -- Jeg tror ikke – jeg ved, at Kristus som Guds søn er en realitet,fordi hans disciple som ved et tryllesslag forandrede sig fra feje kujoner til dødsforagtende missionærer, der tålte de mest bestialske henrettelsesformer. Dertil kommer Torinolagenet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.