Global Coronavirus-Tvangsvaccination/Mikrochip-registrering Planlægges af Vaccine-Forbryderen Bill Gates

Bill Gates har tilsidesat Nürnberg-Kodexet for eksperimenter med mennesker, hvilket nedførte hængning af 7 nazi-læger i Nürnberg processerne: Nemlig udeladelse af informeret tilsagn om farlige vaccinationer, der har medført massedrab og masseinvalidering.

Ved mødet i “De Godes Klub” d. 24 maj 2009, dominerede Bill Gates, som havde taget initiativet til mødet!
En insider fortalte, at deltagerne, Gates, Soros, Buffett, Bloomberg, Operah Winfrey var forfærdede over verdens overbefolkning og ville gøre noget ved det, som regeringer ikke kunne gøre

Nu har denne mand sat himmel og jord i bevægelse for at bruge biovåbnet covid19 til en hidtil uset vaccinationskampagne mod jordens befolkning

Lewellin H. Rockwell Jr.d. 9. april 2020 bringer fra Robert F. Kennedys (Nevø til præs. Kennedy, søn af den myrdede Robert F. Kennedy) Instagram nedenstående om Bill Gates´ vaccinationsmeriter.

Bill Gates vil vaccinere alle 7.5 milliarder mennesker på denne jord med giftig vaccine med squalen og mikrochip vaccine mod coronavirus til registrering af os gennem hans ID2020 Alliance.

” Bill Gates er en strategisk filantrop, der fodrer sine mange vaccinerelaterede virksomheder (inklusive Microsofts ambition om at kontrollere en global vaccine-ID-virksomhed) og give ham diktatorisk kontrol
over global sundhedspolitik – spydspidsen for virksomhedernes neo-imperialisme.

Mikrochip

Gates kontrollerer WHO, UNICEF, GAVI og PATH samt finansierer private farmaceutiske virksomheder, der fremstiller vacciner. Endv. kontrollerer Gates et massivt netværk af farmaceutiske industri- grupper, der sender vildledende propaganda, laver svindel- undersøgelser, gennemfører overvågning og psykologiske operationer mod vaccine-tøven samt bruger Gates´ magt og penge til at skabe uenighed og gennemtvinge at vi gør som han befaler.

Gates’ besættelse af vacciner synes at være drevet af en messiansk overbevisning om, at han er kaldet til at redde verden med teknologi og en gudlignende vilje til at eksperimentere med mindreværdige menneskers liv.

Bill Gates´ Forbrydelser mod Nürnberg Kodex og mod Straffelov.
1. Da han lovede at udrydde Polio med 1,2 milliarder dollars, tog Gates kontrol over Indiens National Advisory Board (NAB) og fik mandat til 50 poliovaccinationer (op fra 5) til hvert barn før 5-årsalderen!

Indiske læger beskylder nu Gates-kampagnen for en ødelæggende polioepidemi med en vaccine-stamme, der lammede 496.000 børn mellem 2000 og 2017. I 2017 aflyste den indiske regering Gates ‘vaccineplan og forviste Gates og hans kammerater fra NAB. Poliolammelseshyppigheden faldt derefter stejlt.

I 2017 erkendte WHO modvilligt, at global polioeksplosion er overvejende vaccine-forårsaget, hvilket betyder, at den kommer fra Gates ‘vaccine-program. De mest skræmmende epidemier i Congo, Filippinerne og Afghanistan er alle knyttet til Gates’ vacciner. I 2018 kom ¾ af de globale poliotilfælde fra Gates-vacciner.

2. I 2014 finansierede Gates Foundation test af eksperimentel HPV
vaccine
,
udviklet af GSK og Merck, på 23.000 unge piger i fjerntliggende
Indiske provinser. Cirka 1.200 fik alvorlige bivirkninger,

inklusive autoimmune og fertilitetsforstyrrelser. Syv døde. Indiske
regeringsundersøgelser har anklaget Gates for at finansiere forskere, som har
begået gennemgribende etiske overtrædelser: at presse sårbare landsby-
piger ind i eksperimentet, mobning af forældre, forfalskning af samtykkeformularer og afslag på lægehjælp til de skadede piger. Sagen er nu for Indiens højesteret.

3. I 2010 finansierede Gates Foundation et eksperiment med GSK’s eksperimentelle malariavaccine, der dræbte 151 afrikanske spædbørn og forårsager alvorlige bivirkninger, herunder lammelse, anfald og feberkrampe
hos 1.048 af de 5.049 børn.
Men vaccinen syntes effektiv mod malaria.
Der er i dag ingen tilladt malariavaccine.

4. Under Gates´ 2002 MenAfriVac-kampagne i Afrika syd for Sahara tvangsvaccinerede Gates´ håndlangere tusinder af afrikanske børn mod
meningitis. Mellem 50-500 børn udviklede lammelse. Sydafrikanske
aviser klagede: ”Vi er marsvin for medicinproducenter

Nelson Mandelas tidligere seniorøkonom, professor Patrick Bond,
beskriver Gates’ filantropiske praksis som “hensynsløs” og umoralsk “.
Iflg WHO er A- meningitisepidemien elimineret – men det er C,W, X-epidemierne ikke.

5. I 2010 donerede Gates 10 mia. Dollars til WHO og lovede at reducere
befolkningerne til dels gennem nye vacciner.
En måned senere fortalte Gates en Ted Talk, at nye vacciner “kunne reducere befolkningen”

Bill Gates: “Hvis vi nu gør et rigtig godt stykke arbejde med nye vacciner, sundhedsvæsen, reproduktiv sundhedstjeneste (fødselskontrol), sænker vi måske befolkningen med 10 eller 15%”

6. I 2014 beskyldte Kenyas katolske lægeforening WHO for
kemisk sterilisering af millioner
af uvillige kenyanske kvinder med en falsk
“Stivkrampe”-vaccinkampagne
. Uafhængige laboratorier fandt sterilitets-
formel i hver testet vaccine
. Efter at have nægtet anklagerne indrømmede WHO
til sidst, at det havde udviklet sterilitetsvaccinerne over et årti.
Lignende beskyldninger kom fra Tanzania, Nicaragua, Mexico og Filippinerne.

7. En 2017-undersøgelse (Morgensen et.Al.2017) viste, at WHOs populære Difteri-kighoste-stivkrampevaccine dræber flere afrikanere end de sygdomme, som den foregiver at forhindre.
Vaccinerede piger døde 10 gange hyppigere end uvaccinerede børn.

Gates og WHO nægtede at huske den dødelige vaccine, som WHO
årligt påtvang millioner af afrikanske børn.

Globale offentlige sundhedfortalere over hele verden beskylder Gates for kapring af WHOs dagsorden væk fra de projekter, der viser sig at begrænse smitsomme
sygdomme, nemlig rent vand, hygiejne, ernæring og økonomisk udvikling.
De siger, at han har afledt WHO-ressourcer til at tjene hans personlige fetish – at godt helbred kun kommer gennem en sprøjte.

ADDENDUM:

Bill Gates´øvrige giftforetagender

Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er monsanto-no-food.gif

Monsanto-Round-up/glyphosat er giftigt: Afstedkommer organskader og lymfeknudesvulst hos rotter. Prof Seralinis peer-reviewed artikel blev efter et år tilbagekaldt, idet Tidsskriftet Food & Toxicology ansatte en Monsanto journalist som viceredaktør og påberåbte sig, at Monsantos 90 dages forsøg med Glyfosat-GMO majs ikke gav svulster. Begrundelsen for tilbagetrækningen var en protestbølge fra Monsanto betalte “videnskabsmænd”, at artiklen nu pludselig var inkonlusiv – hvilket blev kritiseret af Committee for Publication Ethics (COPE). Artiklen blev så offentliggjort i Environmental Sciences Europe – igen under protest fra Monsantos lejesvende.

Monsanto bruger i USA og Indien Gestapo/mafiaterror for at tvinge farmere til at bruge deres GMO/roundup.

Den indiske forfatter Vandana Shiva kalder Bil Gates en pirat, ny Columbus, en philanthro-kapitalist, der spreder gift til hele verden fra firmaer, der har rod i Nazi-Tyskland (Bayer, BASF, Hoechst udsprang af IG Farben). Han vil ikke hjælpe – han ødelægger for vindings skyld. Samt at han vil have verdensherredømme over fødevareproduktionen man tænker på Henry Kissingers mad for befolkningsreduktion: Mad som våben , hvormed man kan straffe ulydige vasaller ved at lade dem sulte. Bill Gates er f.ø. Monsanto-aktionær.

Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er monsanto-rats.jpg

Seralini gennemførte et kontrolleret 2-årsstudie med samme foder på samme antal rotter af samme stamme som Monsanto: Stor overdødelighed blandt GMO/round-up fodrede rotter p.g.a. nyresvigt og monstrøse lymfeknude og mammasvulster

Denne agrobusiness foregår til stor vinding for fremstillerne af GMO og giftige sprøjtemidler: Monsanto, nu overtaget af Bayer, BASF, Coca Cola, PepsiCo, Unilever og mange flere af deres slags .

Forfatter Anders Bruun Laursen

DEUTSCH Mein Name ist Anders Bruun Laursen und ich bin pensionierter Augenarzt mit einer Lebensposition, die auf der Lehre Christi basiert, wie sie die Evangelien beschreiben. - Ich wohnte und arbeitete 15 jahrelang in Flensburg.- Ich habe zuvor 2 Blogs geführt: euro-med.dk und new.euro-med.dk über die Neue Weltordnung, dh. die Bemühungen der Pharisäer / Talmudisten seit der Antike, die Welt durch den sowjetischen Kommunismus zu regieren. - Am 11. März 2019 wurden die Blogs gehackt und 9 Dateien entfernt - angeblich von einer mysteriösen Organisation namens Concilium Novi Mundi auf ihrer Website: Rat der Neuen Welt. - Ich glaube nicht - ich weiß - dass Christus als Sohn Gottes Realität ist, weil seine Jünger sich wie im Hansumdrehen und wie durch einen Zauber von Feiglingen zu todesverachtenden Missionaren verwandelten und sich den bestialischsten Formen der Hinrichtung unterziehen liessen. Denn sie hatten den Gereuzigten mit seinen Wunden munter und heiter 2 Tage nach seinem Tode gesehen. - Darüber hinaus zeigt das Turiner Grabtuch das dreidimensionale Negativfoto (Kopfzeile) der Vorder- und Rückseite eines römisch gekreuzigten Mannes mit allen Merkmalen der Evangelien in Bezug auf den gekreuzigten Jesus. Die Fotos sind 1800 Jahre älter als die Fototechnik und werden von der italienischen Akademie der Wissenschaften (ENEA) als "übernatürlich" bezeichnet, da die Bildgebungstechnologie nur mit Bestrahlung des stärksten UV-Lasers der Welt möglich ist. Vor 2000 Jahren gab es kein solches Gerät. ______________________________________________________________________________________________ DANSK Mit navn er Anders Bruun Laursen, og jeg er pensioneret læge med en livsholdning baseret på Kristi lære, som evangelierne beskriver den. - Jeg har tidligere drevet 2 blogs: euro-med.dk og new.euro-med.dk om den nye verdensorden, dvs. farisæernes / talmudisternes bestræbelser på siden oldtiden at regere verden gennem sovjetkommunisme. - Den 11. marts 2019 blev bloggene hacket og 9 filer fjernet - angiveligt af en mystisk organisation kaldet Concilium Novi Mundi på deres websted: Den Nye Verdens Råd. - Jeg tror ikke - jeg ved, at Kristus som Guds søn er virkelighed, fordi hans disciple, der som ved et trylleslag på et øjeblik blev omdannet fra feje kujoner til dødsforagtende missionærer, lod sig underkaste de mest bestialske former for henrettelse - fordi de så den korsfæstede med sine sår fro og munter 2 dage efter hans død. - Derudover viser Torio-ligklædet det 3-dimensionelle negative foto (header) af for- og bagsiden af ​​en romersk korsfæstet mand med alle stigmataerne fra evangelierne vedrørende den korsfæstede Jesus. Billedene er 1800 år ældre end fototeknologien og beskrives af det italienske videnskabsakademiske akademi ,ENEA, som "overnaturligt", fordi billeddannelsesteknologien kun er mulig med bestråling af den stærkeste UV-laser i verden. Der fandtes ikke et sådant apparat for 2000 år siden.

12 kommentarer til “Global Coronavirus-Tvangsvaccination/Mikrochip-registrering Planlægges af Vaccine-Forbryderen Bill Gates”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.