Lavere 2020-Dødstal i England ” End Normalt Iflg. Regerings-Statistik

Forunderligt: Midt i global nedlukning i corona-hysteriet oplever England, som tager lempeligt på epidemien, lavere og sågar aftagende dødstal end normalt iflg National Statistics.

Coronavirus er en i årevis planlagt event for at omskabe vor verden til en global Sovjetunion.

Coronavirus-patienter fylder hospitalerme, som er ved at bukke under, hører vi i medierne – og medicinalpersonale er ved at bryde sammen! Ikke desto mindre vil Danmark sende medicinalpersonale til Italien!

HER ER SANDHEDEN: Ingen patienter på hospitalerne! CORONA SYNES AT VÆRE APRILSNAR.

Og så snart sådanne afsløringer offentliggøres bliver de slettet af NVO-Youtube.

Flg. er fra New York City Government Health 4. April 2020 og viser, at 99,8% de corona-døde havde en mere eller mindre udtalt grundsygdom.

DETTE LIGNER EN NY VERDENSORDENS-PSY-OP MED ET MEGET BESKIDT FORMÅL OG HER OG HER .
Samt Rockefeller Foundations profetiske plan fra 2020 for skabelse af en diktatorisk énverdensregering: En influenzapandemi medfører totalitarisme, der ikke blev afskaffet efter pandemien, og oven i købet krævet af folket:

USAs CDC har udstedt direktiv til udfyldelse af dødsattester, som automatisk gør covid19 til dødsårsag, når en covid19 positiv patient påviseligt dør af anden grund!

Forfatter Anders Bruun Laursen

Mit navn er Anders Bruun Laursen. Jeg er pensioneret overlæge med en livsholdning, der baserer sig på Krist lære, som den fremgår af evangelierne. -- Jeg har tidligere drevet 2 blogs: euro-med.dk og new. Euro-med. dk om den Nye verdensorden, der er farisæernes/talmudisternes ældgamle bestræbelse på at regere verden gennem sovjet-kommunisme. -- D. 11. marts blev bloggene hacket og 9 filer fjernet – efter alt at dømme af en mystisk organisation, der på sin hjemmeside kalder sig Concilium Novi Mundi: den Nye Verdens Råd. -- Jeg tror ikke – jeg ved, at Kristus som Guds søn er en realitet,fordi hans disciple som ved et tryllesslag forandrede sig fra feje kujoner til dødsforagtende missionærer, der tålte de mest bestialske henrettelsesformer. Dertil kommer Torinolagenet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.