Big Brother´s Corona-Hjernevask

Big brother (Orwell “1984” er meget aktiv.

Beretning fra Charité Hospital – Berlins og Europas bedste hospital: Venteværelset fuldstændig tomt. Læger sigeri følgende video: “MAN HAR FÆRRE PATIENTER END SÆDVANLIGT. VI HAR EN POLITISK – IKKE MEDICINSK UNDTAGELSESTILSTAND. FÆRRE DØDSFALD END SÆDVANLIGT. FAREN BESTÅR I OVERBEHANDLING”. LANCET BRINGER ET SÅDANT EKSEMPEL FRA ITALIEN. DANMAKS KRIGSRETSTILSTAND OMTALES SOM SKRÆKEKSEMPEL.

Faktisk forlanger Italien nu EU-hjælp i form af Eurobond-kreditter, som alle medlemmer så skal betale tilbage. Holland og Tyskland modsætter sig – og italienske politikere kalder det “usolidarisk” og en belastning for EU!

Der er noget helt galt med elite-mediernes corona-virus-skræmmekampagner.
Alle normale nyheder er fejet til side til fordel for en så massiv hjernevask af menneskeheden globalt, at vi ikke har set magen siden det 3. Rige.

En video, der satte “corona-virus”-dødeligheden i perspektiv, er blevet slettet af YouTube

EUs Euromomo    bringer til og med uge 12 (16. -22. marts 2020) en oversigt over EU-landes mortalitet siden 2016: Alt som sædvanligt

Det følgende er fra wodarg.com hjemmeside:

SARS-2-CoV-Test er positiv, hvadenten man er syg eller ej

Testen finder SARS-virus brudstykker hos raske, mennesker med høsnue og hæshed, hos svært syge, hos respiratorpatienter og sågar hos døde

Man bør derfor ikke tale om inficerede men om test-positive

Wodargs analyse af svineinfluenzaen i 2009. Han formoder, at “Corona-virus”-epidemien er en gentagelse af svindelen.

Hvad Wodarg ikke omtaler, er, at “Corona-virus” indeholder både et HIV-gen og 4 glycoproteiner fra HIV og her.

“Corona-Virus2 er formentlig et konstrueret biovåben – som påpeget af forfatteren til USAs biovåben-lovgivning, Francis Boyle.

For mig at se ligger faren ikke i denne milde influenzaform: “Corona-virus” dræber iflg Dr. Wodarg ikke – det gør grundsygdommen – nøjagtigt som ved andre influenzae. Husk, at i 2018-sæsonen døde iflg. Politiken 1644 i Danmark mennesker med den virus (snarere end af den).

Jeg ser snarere en mulig fare i en senvirkning af dette hybride virus. Ved politikerne mere derom, end vi gør?

Forfatter Anders Bruun Laursen

Mit navn er Anders Bruun Laursen. Jeg er pensioneret overlæge med en livsholdning, der baserer sig på Krist lære, som den fremgår af evangelierne. -- Jeg har tidligere drevet 2 blogs: euro-med.dk og new. Euro-med. dk om den Nye verdensorden, der er farisæernes/talmudisternes ældgamle bestræbelse på at regere verden gennem sovjet-kommunisme. -- D. 11. marts blev bloggene hacket og 9 filer fjernet – efter alt at dømme af en mystisk organisation, der på sin hjemmeside kalder sig Concilium Novi Mundi: den Nye Verdens Råd. -- Jeg tror ikke – jeg ved, at Kristus som Guds søn er en realitet,fordi hans disciple som ved et tryllesslag forandrede sig fra feje kujoner til dødsforagtende missionærer, der tålte de mest bestialske henrettelsesformer. Dertil kommer Torinolagenet

One thought on “Big Brother´s Corona-Hjernevask”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.