Påtvunget Dyrets Mærke Undervejs: Vaccine-Mikrochip-Registrering af Alle Som Borgere i Illuminaternes Én-Verdens- Stat

“Og dyret får alle, både store og små, rige og fattige,frie og trælle, til at give sig selv et mærke på deres højre hånd eller pande, for at ingen skal kunne købe og sælge uden den, som har mærket: dyrets navn eller dets navns tal.” (Åb. 13:16,17).

Mere end 2.5 milliarder voksne har ingen bankkonto. At forberede folk på digitaliserede finansredskaber og tjenester kræver tilgængeligeog verificerbare ID-systemer (ID2020 – Gateway to Economic Opportunity).

Med mulighed for immunisering til at fungere som en platform for digital identitet udnytter programmet eksisterende fødselsregistrerings- og vaccinationsoperationer til at give nyfødte en bærbar og vedvarende biometrisk bundet digital identitet. Programmet vil også udforske og vurdere adskillige førende biometriske spædbørnsteknologier til at tilbyde en vedvarende digital identitet fra fødslen, hvilket åbner et potentielt globalt offentligt gode. (Pymnts 19. sept. 2019)

”85 procent af børn og unge uden identifikation bor i lande, der støttes af Gavi. Vi er begejstrede for den potentielle indvirkning af dette (vaccinations-) program ikke kun i Bangladesh, men som noget, vi kan gentage på tværs af Gavi-støtteberettigede lande, hvilket giver en levedygtig vej til at lukke identitetsgabet. ” (Seth Berkley, CEO of Gavi Pymnts 19. sept. 2019).

*

Som jeg bl.a. skrev i min artikel om Covid19-hysteriet: Hysteriet virker: The Daily Mail 25 Febr. 2020: Hamstring af fødevarer i Palermo, som om krigen var brudt ud. Årsag: 1 inficeret turist ankom fra Norditalien!!!
I England og USA ligeså.

Panikhamstring i New York d. 1. marts 2020, fordi en New York sundhedsansat har fået covid19 infektion: USA ha 89 fået sygdommen – og 2 i forvejen svært syge er døde.

Nedenstående billede forekommer bekendt: Nej – det er ikke covid19 viruskarantæne. Det er en britisk familie. der blev sat i karantæne i Kina under svineinfluenza-epidemien!! Hysteri og angstmageri er elitens redskab.

For mig at se kan der være 2 formål: 1) At få verdensøkomomien til at bryde sammen som den Wall Street-skabte subprime mortgage krise i 2008 . Den kommende krise har længe været forudsagt – og den er bestemt til at være værre end i 2008 og her bl.a. 2) At bane vejen for tvungen vaccination af alle – med mikrochipping. Se nedenfor.

ID2020 Alliance, som det kaldes, er et digitalt identitetsprogram, der sigter mod at “udnytte immunisering” som et middel til at indsætte små mikrochips i folks kroppe. I samarbejde med Global Alliance for Vaccines and Immunizations, også kendt som GAVI, Bangladesh’s regering og forskellige andre “partnere i regering, akademia og humanitær hjælp”, håber ID2020 Alliance at indlede dette Dyrets mærke som en måde overvåge ethvert menneske, der lever på Jorden. Vigilant Citizen 16. marts 2017.

Køb og salg ved blot at vinke med hånden, finder allerede udbredt sted. Grund: en chip er implanteret under huden.

I Sverige havde i 2018 mere end 3000 fået implanteret sådan en chip i hånden

Men vi nærmer os nu en langt mere udbredt – og givetvis efterhånden tvungen anvendelse af implanterede chips som forudsætning for økonomiske transaktioner af enhver art: DYRETS MÆRKE.

Målet er hjerne-chipping, så alle bliver fjernstyrede robotter. Det vil blive muligt med nanochips, uendeligt små.
Nanopartikler til transport af medikamenter til bestemte receptorområder bruges allerede i psykiatrien
Nick Rockefeller sagde til sin ven Aaron Russo, at bankelitens mål var af få sat en chip i hjernen på alle mennesker, for at de kunne kontrollere dem.

Ingen regering, virksomhed eller agentur kan løse denne udfordring alene. At indstille den fremtidige kurs hen mod digital ID og navigere i de tilknyttede risici er en udfordring, der kræver vedvarende samarbejde og globalt partnerskab (ID2020) – læs VERDENSREGERING.

Principia Scientific 31 okt. 2019: Big Pharma samarbejder officielt med tech-branchen for at parre “immunisering” (vaccination) med digital biometri, hvilket betyder, at mennesker snart vil blive mikrochipset, sporet og i sidste ende kontrolleret gennem en global identifikationsmatrix .

Der foregår et illuministisk apokalyptisk tiltag i retning at gøre os alle til globale borgere og her under illuminaternes globale gammel- kommunistiske én-verdensregering for deres “ Nye Verdensorden” med central registrering af hver enkelt af os.

I årevis har vi overvåget, at Microsoft-grundlægger Bill Gates, nu pensioneret fra det firma, han grundlagde, bruger sine milliarder til at give ‘gratis vaccinationer’ til mennesker i tredjelande.

Nu er Bill blevet en grundlæggende partner i en anden virksomhed, denne kaldes ID2020 Alliance, og dens mål er at give ethvert menneske på Jorden en digital id. Hvordan planlægger de at opnå denne bedrift? Ved at KOMBINERE OBLIBATORISKE VACCINATIONER MED IMPLANTERBARE MIKROCHIPS. Genialt, er det ikke?

Så ved du nu, hvad Bill Gates og hans kone Melinda virkelig gjorde i løbet af de sidste 10 år, når de rejste til tredjeverdenslande og gav ‘gratis vaccinationer‘ til de fattige indfødte. Disse ‘gratis vaccinationer’ var forskning og et levende testlaboratorium for at gennemføre de nødvendige eksperimenter, der kræves for at danne ID2020.

Denne uhellige hybrid af vaccinationer og implanterbare mikrochips sker allerede i Bangladesh, snart vil det være Boston (foregår allerede i Texas – se nedenfor). En side på Gates Foundation-webstedet siger, at Bill og Melinda hidtil har afsat over 10 milliarder dollars til dette projekt uden nogen ende i syne.

Kan den mand, der har sat verden bag en personlig computer nu starte en digital mikrochip-vaccination på den globale befolkning? Bill Gates er absolut sikker på, at han kan, og er faktisk godt på vej til at nå dette mål.

Til den ende har bl.a. flg. organisationer sluttet sig sammen i ID2020 Alliancen:

Venstre: På væggen i ID2020s mødesal i 2019 hang denne NVO karrikatur af Kristus som transgender/tvekønnet! Hvilket Torinoliglagenet entydigt viser, at Kristus ikke var!

*FNs Internationale Computer Center
* Accenture
Accenture er et globalt management-konsulent- og professionelt servicefirma, der blev medlem af stiftelsespartnerne i juni 2017. Accenture-repræsentanter deltager i ID2020s direktion og tekniske rådgivende udvalg.
* GAVI, Vaccine Alliance
kombinerer den offentlige og private sektor med det fælles mål at skabe lige adgang til nye og underudnyttede vacciner for børn, der bor i verdens fattigste lande. Dr. Seth Berkley, administrerende direktør for Gavi, Vaccine Alliance, sidder i vores direktion.
Rockefeller Foundation
Siden 1913 har Rockefeller Foundation søgt at forbedre menneskers velvære overalt i verden. Rockefeller Foundation forsynede ID2020 med frøfinansiering i 2017 (Round-up GMO) og har været en løbende tilhænger af ID2020’s arbejde.
Rockefeller er nu fusioneret med Rothschild. Og Begge var i bestyrelsen for IG-Farben (se Chapter 2) – der financierede jøden Hitler og hans krigsførelse, og som drev Auschwitz (kap. 2). – Rothschild gennem FED og Bank of England.

Ovenfor roundup-GMO fodrede rotter med lymfekræft. Round-up er nødvendigt for GMO vækst. Kombinationen er en kræftfremkaldende, genetisk modificeret hybrid, der har drevet millioner af indiske bønder ud i fattigdom. Såsæd skal hvert år købes hos Monsanto i dyre domme. Fremkalder aborter og lymfekræft
(Prof. Seralinis peer-godkendte artikel om lymfekræften i rottestudiet ovenfor blev af Monsanto-bestukket redaktør trukket tilbage efter 1 år)


* Microsoft
Det amerikanske multinationale teknologiselskab, der er grundlagt af Bill Gates, sluttede sig til ID2020 i januar 2018 som en grundlæggende partner. Medlemmer af Microsoft-teamet sidder i ID2020s rådgivende udvalg for tekniske og programlevering.
*IDEO.org
blev oprettet af IDEO, det internationale design- og konsulentfirma, for at designe produkter, tjenester og oplevelser for at forbedre livet for mennesker i fattige og sårbare samfund. IDEO.org sluttede sig til ID2020 i 2018. IDEO.org er repræsenteret i vores programlevering og økosystem Rådgivende udvalg for advokatvirksomhed.

Men nu kommer det smarte:
Biometric Update 20. sept. 2019: ID2020 Alliance har lanceret et nyt program for digital identitet på det årlige topmøde i New York i samarbejde med regeringen i Bangladesh, vaccinealliance Gavi og nye partnere i regering, akademi og humanitær hjælp.

Programmet til at udnytte immunisering som en mulighed for at etablere digital identitet blev afsløret af ID2020 i partnerskab med Bangladeshs regerings adgang til information (a2i) -programmet, generaldirektoratet for sundhedsydelser og GAVI, ifølge meddelelsen.

”Vi implementerer en fremadrettet tilgang til digital identitet, der giver enkeltpersoner kontrol over deres egne personlige oplysninger, mens vi stadig byggerpå eksisterende systemer og programmer,” siger Anir Chowdhury, politikrådgiver hos a2i. ”Bangladeshs regering anerkender, at design af digitale identitetssystemer har vidtrækkende konsekvenser for enkeltpersoners adgang til tjenester og levebrød, og vi er ivrige efter at blivebanebrydende mht. denne tilgang.”

Hvad er Bill Gates´og Gavis vaccinations-kampagner i virkeligheden?
Global Res. 14. oktober 2014: Uden for USA begynder vaccineimperierne at smuldre.
Et sådant land er Indien, hvor Bill & Melinda Gates Foundation og deres vaccineimperium er under beskydning, bl.a. er der en verserende retssag, der i øjeblikket undersøges af den højesteret i Indien. ”

De vigtigste aktører i vaccinekaoset, der bliver kørt ind i afrikanske lande, er: Verdenssundhedsorganisationen WHO
Bill & Melinda Gates Foundation
PATH (Program for Appropriate Technology in Health, finansieret af Gates’ foundation), og
GAVI (Global Alliance for Vaccines and Immunization, også finansieret af Gates’ foundation)

Gates er parthaver i giftfirmaet Monsanto – Nu Beyer – financierer den giftige klimaforandring gennem Chemtrails/Solar radiation managent og er medlem af de “Godes Klub” og her, der fremmer befolkningsreduktion.
I Indien skabte Gates furore ved at afprøve giftig HPV vaccine uden informeret accept – og mange blev meget syge.

Gates praler af, at han gennem sine giftige vacciner kan reducere jordens befolkning med 15%!!!

Altså arbejder Gates på aktiv befolkningsreduktion gennem giftig Mondanto/Beyer Round-up GMO, Giftige Chemtrails/solar radiation management – og sammen med hans GAVI gennem sjuskede vaccinationer.
Det sker i samarbejde med Rockefellers WHO. Også Rockefeller Foundation arbejder for befolkningsreduktion .
Rockefellers Population Council har også tidligere været aktiv med vaccinationer:

I 1990’erne lancerede FN’s Verdenssundhedsorganisation en kampagne for at vaccinere millioner af kvinder mellem 15 og 45 år i Nicaragua, Mexico og Filippinerne, angiveligt imod stivkrampe. Vaccinen blev ikke givet til mænd eller drenge.
Det blev afsløret af en katolsk organisation, at stivkrampe-vaccinen indeholdt human Choriongonadotrophin eller hCG, et naturligt hormon, som, når det kombineres med en stivkrampebacilletoksoidbærer, stimulerer antistoffer, somt gjorde en kvinde ude af stand til at opretholde en graviditet. Ingen af ​​de vaccinerede kvinder fik noget at vide.

1. bud på illuminaternes Georgia Guidestones: Hold menneskeheden under 500 millioner (slaver)

Det viste sig senere, at Rockefeller Foundation sammen med Rockefeller’s Population Council, Verdensbanken (hjemsted for CGIAR) og De Forenede Staters nationale institutter for sundhed havde været involveret. Derudover donerede Norges regering 41 millioner dollars til at udvikle den specielle abortive Tetanus-vaccine.

Og lad os ikke glemme squalen skandalen 
med miltbrandvaccinen, der gjorde 25% af amerikanske soldater i og uden for Irak i 1. Golfkrig syge med “Golfkrigssyndromet” – og gentagelsen med 1 million gange mere squalen i Pandemrix-vaccinen mod historiens mildeste influenzaepidemi: svineinfluenza – efter en hidtil uset skræmmekampagne ledet af vaccinefirmaerne, der tvang WHO til at ændre pandemidefinitionen til meningsløshed: Derved blev alverdens regeringer iflg. gældende kontrakter tvunget til at købe store mængder helt overflødig vaccine.

Børn og unge under 20 år fik høj hyppighed af narkolepsi (falder ustandseligt i søvn) som følge af de uforsvarlige squalen-vaccinationer – som jeg og andre læger advarede og her og her og her kraftigt imod dengang.
Et studie viste, at 95% af soldater med Golf-krigs-syndrom efter 1. Golfkrig i 1990/91 har antistoffer mod squalen fra miltbrandvaccinationer.Squalen-vaccinens følger

Som Spiegel skrev: Den svine-influenza-vaccine var et hidtil uset eksperiment på europæerne (Squalen var retsligt forbudt i USA!) ). Den tyske regering beordrede Pandemrix til folket men lod sig selv vaccinere med Celvapan uden squalen – ligesom koordinatoren, Paul Ehrlich Institute .
Den tidligere chef for Europarådets Sundhedsudvalg (Dr. Wolfgang Wodarg, Flensborg) har kaldt det den største medicinske skandale siden 2. Verdenskrig.

Haaretz: 700 Israelske soldater har fået tilkendt erstatning for miltbrandvaccination med squalen. De fik Crohn’s sygdom, skjoldbruskkirtel- betændelse, allergisk ekzem og midlertidig nyresvigt.

Som Spiegel skrev: Den svine-influenza-vaccine var et hidtil uset eksperiment på europæerne (Squalen var retsligt forbudt i USA!) ). Den tyske regering beordrede Pandemrix til folket men lod sig selv vaccinere med Celvapan uden squalen – ligesom koordinatoren, Paul Ehrlich Institute .

Den tidligere chef for Europarådets Sundhedsudvalg (Dr. Wolfgang Wodarg, Flensborg) har kaldt det den største medicinske skandale siden 2. Verdenskrig.

The Daily Mail 18 Jan 2010: Den falske pandemi: Vaccine-firmer scorede kassen på frygten for svine-influenza, hævder Europa-Rådets sundhedschef

Dr. Wodag oplyste, at substratet til vaccinefremstillingen indeholdt kræftceller fra dyr – og dermed potentielt betød kræftrisiko.

The Daily Mail 18 Jan 2010: Den falske pandemi: Vaccine-firmer scorede kassen på frygten for svine-influenza, hævder Europa-Rådets sundhedschef

Dr. Wodag oplyste, at substratet til vaccinefremstillingen indeholdt kræftceller fra dyr – og dermed potentielt betød kræftrisiko.

VOGT JER FOR AT TAGE DYRETS MÆRKE PÅ JER UNDER NOGEN FORM!
UNDGÅ VACCINATIONER!

Forfatter Anders Bruun Laursen

DEUTSCH Mein Name ist Anders Bruun Laursen und ich bin pensionierter Augenarzt mit einer Lebensposition, die auf der Lehre Christi basiert, wie sie die Evangelien beschreiben. - Ich wohnte und arbeitete 15 jahrelang in Flensburg.- Ich habe zuvor 2 Blogs geführt: euro-med.dk und new.euro-med.dk über die Neue Weltordnung, dh. die Bemühungen der Pharisäer / Talmudisten seit der Antike, die Welt durch den sowjetischen Kommunismus zu regieren. - Am 11. März 2019 wurden die Blogs gehackt und 9 Dateien entfernt - angeblich von einer mysteriösen Organisation namens Concilium Novi Mundi auf ihrer Website: Rat der Neuen Welt. - Ich glaube nicht - ich weiß - dass Christus als Sohn Gottes Realität ist, weil seine Jünger sich wie im Hansumdrehen und wie durch einen Zauber von Feiglingen zu todesverachtenden Missionaren verwandelten und sich den bestialischsten Formen der Hinrichtung unterziehen liessen. Denn sie hatten den Gereuzigten mit seinen Wunden munter und heiter 2 Tage nach seinem Tode gesehen. - Darüber hinaus zeigt das Turiner Grabtuch das dreidimensionale Negativfoto (Kopfzeile) der Vorder- und Rückseite eines römisch gekreuzigten Mannes mit allen Merkmalen der Evangelien in Bezug auf den gekreuzigten Jesus. Die Fotos sind 1800 Jahre älter als die Fototechnik und werden von der italienischen Akademie der Wissenschaften (ENEA) als "übernatürlich" bezeichnet, da die Bildgebungstechnologie nur mit Bestrahlung des stärksten UV-Lasers der Welt möglich ist. Vor 2000 Jahren gab es kein solches Gerät. ______________________________________________________________________________________________ DANSK Mit navn er Anders Bruun Laursen, og jeg er pensioneret læge med en livsholdning baseret på Kristi lære, som evangelierne beskriver den. - Jeg har tidligere drevet 2 blogs: euro-med.dk og new.euro-med.dk om den nye verdensorden, dvs. farisæernes / talmudisternes bestræbelser på siden oldtiden at regere verden gennem sovjetkommunisme. - Den 11. marts 2019 blev bloggene hacket og 9 filer fjernet - angiveligt af en mystisk organisation kaldet Concilium Novi Mundi på deres websted: Den Nye Verdens Råd. - Jeg tror ikke - jeg ved, at Kristus som Guds søn er virkelighed, fordi hans disciple, der som ved et trylleslag på et øjeblik blev omdannet fra feje kujoner til dødsforagtende missionærer, lod sig underkaste de mest bestialske former for henrettelse - fordi de så den korsfæstede med sine sår fro og munter 2 dage efter hans død. - Derudover viser Torio-ligklædet det 3-dimensionelle negative foto (header) af for- og bagsiden af ​​en romersk korsfæstet mand med alle stigmataerne fra evangelierne vedrørende den korsfæstede Jesus. Billedene er 1800 år ældre end fototeknologien og beskrives af det italienske videnskabsakademiske akademi ,ENEA, som "overnaturligt", fordi billeddannelsesteknologien kun er mulig med bestråling af den stærkeste UV-laser i verden. Der fandtes ikke et sådant apparat for 2000 år siden.

8 kommentarer til “Påtvunget Dyrets Mærke Undervejs: Vaccine-Mikrochip-Registrering af Alle Som Borgere i Illuminaternes Én-Verdens- Stat”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.