Israels Krigsminister: “Vi Vil Snart Overgå til Offensiv i Syrien og Gøre Det til Iransk Vietnam”

Zero Hedge 19. feb. 2020: Israel har udsendt en sjælden erklæring, der afslører dets mellemlange til langvarige strategi, som siger, at det snart vil intensivere “offensiv handling” i Syrien for at sikre, at iranske tropper drager hjem

Den nye israelske forsvarsminister, Naftali Bennett, sagde til Onset News onsdag: “Vi vil gå fra forebyggende til offensiv handling – den eneste foranstaltning, der garanterer os at iranske tropper forlader Syrien.”

”Vi advarer dem (iranerne) om, vi vil gøre Syrien til et iransk Vietnam, og de vil fortsætte med at bløde, indtil den sidste iranske soldat forlader syrisk territorium,” truede nationens forsvarschef.

Damaskus´ Internationale Lufthavn bombarderet 17. febr. 2020

Forfatter Anders Bruun Laursen

Mit navn er Anders Bruun Laursen. Jeg er pensioneret overlæge med en livsholdning, der baserer sig på Krist lære, som den fremgår af evangelierne. -- Jeg har tidligere drevet 2 blogs: euro-med.dk og new. Euro-med. dk om den Nye verdensorden, der er farisæernes/talmudisternes ældgamle bestræbelse på at regere verden gennem sovjet-kommunisme. -- D. 11. marts blev bloggene hacket og 9 filer fjernet – efter alt at dømme af en mystisk organisation, der på sin hjemmeside kalder sig Concilium Novi Mundi: den Nye Verdens Råd. -- Jeg tror ikke – jeg ved, at Kristus som Guds søn er en realitet,fordi hans disciple som ved et tryllesslag forandrede sig fra feje kujoner til dødsforagtende missionærer, der tålte de mest bestialske henrettelsesformer. Dertil kommer Torinolagenet

One thought on “Israels Krigsminister: “Vi Vil Snart Overgå til Offensiv i Syrien og Gøre Det til Iransk Vietnam””

 1. “Israels Krigsminister: “Vi Vil Snart Overgå til Offensiv i Syrien og Gøre Det til Iransk Vietnam”

  Det kan man jo forstå, hvis:

  24.03.2013 – 20 millioner jøder blev dræbt!

  MEN:

  PARADOXIE DER GESCHICHT – Ursprung des Holocaust
  B. Uschkujnik 1979
  http://www.vho.org/D/pdg/index.html

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.