WHOs Corona-Virus Nødstilstand er IKKE Verdens Ende. Dødelighed = 2.1%.

FNs WHO har d. 30. jan. 2020 udråbt nødstilstand. Det betyder en lang række tiltag, bl.a. opfordres sundhedsmyndigheder til at skærpe deres tiltag, når det gælder overvågning, beredskab og inddæmning af smitte

Selvom WHO ikke har nogen mulighed for at straffe lande, kan de bede regeringer om komme med videnskabligt belæg for indgreb mod rejser og handel under nødsitutionen.

Den seneste udmelding fra WHO får ikke Danmark til at ændre sin trusselsvurdering. Det oplyser Sundhedsstyrelsen i en pressemeddelelse.
– Vi vurderer fortsat, at faren for at en smittet person kommer til Danmark er lav.

Der foregår i øjeblikket i medierne en sand skrækkampagne: En “frygteligt farlig” coronavirus(forkølelsesvirus) sygdom er løs i Kina og spreder sig derfra til resten af verden.

Det underlige er, at Bill Gates i en video i 2019 forudsagde nøjagtigt, hvad, der ville ske: En pandemi ville udgå fra et uhygiejnisk kinesisk vådmarked – nøjagtigt, som det er sket . Nu siger den amerikanske handelsminister, at coronavirus er godt for USA: Jobs vender tilbage! Det er lige før man aner USAs hånd bag pandemien: SARS coronavirus var opdaget, isoleret og patenteret af i USAs sundhedsstyrelse CDC i 2007. Men det ville være konspirationsteori – og jeg beskæftiger mig kun med belægbare konspitationsfakta.

Herunder Nyt Coronavirus set i elektronmikroskop

Her er nogle relativerende fakta:
DR 30. jan. 2020: 8000 nye corona- tilfælde ; 170 dødsfald = dødelighed på 2.1%
USAs CDC: Influenza er siden 2010 resulteret i mellem 9 millioner – 45 millioner sygdomstilfælde (årligt), mellem 140.000 – 810.000 hospitalsindlæggelser og mellem 12.000 og 61.000 dødsfald årligt = dødelighed 0.13% .

Dødsfald optræder fortinvis hos gamle og svækkede patienter.

Epidemien blev fordoblet i størrelse hver 7,4 dage. Den nye coronavirus er omtrent lige så smitsom som den spanske influenza i 1918, der dræbte 50 millioner.

WHO sagde i en situationrapport sent søndag, at risikoen var “meget høj i Kina, høj på regionalt niveau og høj på verdensplan.”

Mediernes skræmmekampagne minder uhyggeligt om en gentagelse af den skandaløse svineinfluenza fra 2009: Den mildeste influenza-epidemi, der nogensinde er set, blev af vaccinefirmaerne brugt til propaganda for lukrativ svineinfluenza-vaccination med en eksperimentel vaccine, der indeholdt squalen = hajolie i en mængde, der var 1 million gange større end dosis i den miltbrandvaccine, der fremkaldte Golfkrigssindromet i den 1. Golfkrig. Det hed sig, at mange millioner ville dø, hvis de ikke blev vaccineret.

Jeg og et par andre læger førte med god virkning en advarselskampagne i medierne under megen modstand. Resultatet af vaccinationerne udeblev ikke: Unge under 20 år fik i forhøjet omfang sygdommen narkolepsi.

FN-verdensregeringens WHO ændrede i 2009 under pres fra medicinalfirmaerne pludselig definitionen på “pandemi” fra en farlig tilstand til spredning af denne milde influenza til blot 2 kontinenter.
I løbet af dette udbrud blev FN’s WHO kritiseret for at have fremkaldt regeringers pligtopkøb af vacciner med sin meddelelse det år om, at udbruddet havde nået pandemiske forhold, og derefter vrede, da det viste sig, at virussen ikke var så farlig som først antaget.

Denne gang findes der ingen vaccine – men man fornemmer, at NVOs verdensregering igen står på spring: Ethvert skræmmemiddel, der er lige så effektivt ssom “klimaet”, kan bruges som proppaganda for flere beføjelser til FN og EU på nationalstaternes bekostning.

Derfor kan det ikke undre, at der nu kommer røster frem om, at coronaepidemien (epidemierer i tusinvis af år sltid optrådt i vintertiden), skyldes klimaforandring med varme vintre!!!

Forhåbentlig viser coronavirus-epidemien sig ikke at være så slem som annonceret.

Forfatter Anders Bruun Laursen

Mit navn er Anders Bruun Laursen. Jeg er pensioneret overlæge med en livsholdning, der baserer sig på Krist lære, som den fremgår af evangelierne. -- Jeg har tidligere drevet 2 blogs: euro-med.dk og new. Euro-med. dk om den Nye verdensorden, der er farisæernes/talmudisternes ældgamle bestræbelse på at regere verden gennem sovjet-kommunisme. -- D. 11. marts blev bloggene hacket og 9 filer fjernet – efter alt at dømme af en mystisk organisation, der på sin hjemmeside kalder sig Concilium Novi Mundi: den Nye Verdens Råd. -- Jeg tror ikke – jeg ved, at Kristus som Guds søn er en realitet,fordi hans disciple som ved et tryllesslag forandrede sig fra feje kujoner til dødsforagtende missionærer, der tålte de mest bestialske henrettelsesformer. Dertil kommer Torinolagenet

2 kommentarer til “WHOs Corona-Virus Nødstilstand er IKKE Verdens Ende. Dødelighed = 2.1%.”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.