Har USA Indledt Optakten til Gog/Magog-Krigen?

Alt, hvad, der foregår i Mellemøsten handler om 2 ting: Olie og Israel.

Efter USAs attentat på Irans blodhund, Qassem Suleimani, koger Mellemøsten.
Krigstrusler og -forberedelser sprøjter ud i æteren. Er dette indledningen til den profeterede og af Chabad Lubavitch promoverede Gog/Magog krig (Ezekiel 38,39)?

Måske skal man her huske, at det er Chabad Lubavitch Dommedagssekten, der styrer forestillingen med Bibelen som arbejdsprogram. Chabadnikerne har offentliggjort, at Gog/Magog angrebet skal finde sted under Sukkot (løvhyttefesten) i september- oktober. Så måske går det ikke så galt lige nu?

Mossad (DEBKAfile 7 jan. 2020 mener, det iranske gengældelses-angreb vil komme i begyndelsen af februar – op til den iranske revolutinsdag, d. 22.februar

Iran har udvalgt 35 amerikanske og israelske (Tel Aviv, Haifa) som mål som gengældelse – og Trump har udvalgt 52 iranske mål til bombning derefter.

DEBKAfile 5 jan.2020: Den tidligere IRGC-kommandant, Mohsein Rezai, udsendte denne trussel søndag: ”Teherans hævn for Al Qods-chef Qassem Soleimanis død vil omfatte angreb på israelske baser såvel som Tel Aviv og Haifa. Rezai er en af den øverste leder, Ayatollah Ali Khameneis, nærmeste rådgivere.

And war preparations are intense
DEBKAfile (Mossad) 4. jan. 2020 Iran begyndte lørdag aften, 4. januar, at træne til et hævnangreb mod amerikanske mål i Irak rapporterer DEBKAfiles eksklusive militære kilder. Revolutionær-guardister (IRGC) tog deres mellemstore ballistiske missiler ud af magasinerne og begyndte at placere dem på forskellige punkter langs Irans grænse til Irak, klar til affyring. Deres sortiment dækker de fleste af de amerikanske baser i landet. En anden stærk indikation af, at Teheran var klar til at slå tilbage for IRGC Al Qods-chef Qssem Soleimani’s død kom fra den hastige tilbagetrækning af de fleste af de irakiske shiitiske militschefer og deres højtstående ansatte til Iran.

Var dette et impulsangreb fra USrael, eller er det en velovervejet kampagne mod Iran?
Meget tyder på langvarig planlægning – faktisk gennem de sidste 10 år.

Der foregår nu en krigerisk udvikling i og omkring Irak/Iran. For 2 år siden hævdede Netanyahu at have bevis for at Iran er ved at udvikle en atombombebombe og her.
Men alle andre var enige om, at det var usandt. Der blev indgået en atomstopaftale mellem Iran og vestmagterne. I 2018 trak USA sig ud og Trump erklærede:
“Når jeg afgiver løfter, holder jeg dem (???) “.
I Juni 2018 forstærkede USA sin militære præsens i Israel. Trump indførte derpå lammende sanktioner mod Iran.
I 2019 fyrede Trump sin neo-con/deep state sikkerhedsrådgiver John Bolton, fordi han ville angribe Iran straks!

Er presset på Trump nu blevet for stort?
DEBKAfile 25 nov. 2019 : USA og Iran øger deres forberedelser til direkte militært engagement: Den øverste iranske general truer med at ødelægge USA, Israel og Saudi-Arabien, og USS Abraham Lincoln Carrier Strike Force flyttede i position overfor det centrale Irans kystlinje.

CENTCOM-chef, general Kenneth McKenzie, forudsagde lørdag, at Iran sandsynligvis vil starte et nyt angreb i Mellemøsten.

DEBKAfilw 2 Dec. 2019: Trump-Netanyahu-samtalen søndag aften den 1. december afsluttede ordningerne for militær koordinering mod Iran, der blev oprettet ved de seneste amerikanske generalers samtaler under besøg i Israel, rapporterer DEBKAfile.
DEBKAfiles militære kilder bemærker, at højtstående amerikanske generaler har været ud og ind af Israel i de seneste uger.
De inkluderede general David Goldfien, leder af det amerikanske luftvåben, general Jeffrey Harrigan, leder af US Air Forces i Europe-Air Forces Africa og general Kenneth McKenzie, kommandør for amerikanske styrker i Mellemøsten. Endelig ankom general Mark Milley, formand for de amerikanske stabschefer, i sidste uge for at færdiggøre programmet for operationelt samarbejde mod Iran, udarbejdet af USA og israelske generaler
.

Lørdag 4. jan. angreb USA også en shiit-konvoj nord for Bagdad og dræbte 6 mennesker.
Endv. er cirka 3.000 amerikanske tropper, der udgør den 82. luftbårne division, blevet udsendt til Mellemøsten, og slutter sig til de 750 soldater, der tidligere er sendt til Kuwait.

Disse taktiker er fortroppen for Trump Regeringens fastlagte mål:
* At afslutte de ekstremistiske shiiters kontrol med Bagdad og skubbe dem ud i periferien
* At oprette en folkelig irakisk regeringsstyre i Bagdad – til en begyndelse under amerikansk luftværn og ægis
* At bruge det incitament, der er opstået ved afslutningen af Qassem Suleimans og hans Irak-agent, al-Muhandis, karriere til at afslutte disse militiachefers regime og hierarkier.

Tidlige antydninger lader formode, at præsidentens magt til at føre krig mod Iran sandsynligvis ikke vil blive stoppet af Kongressen.

Imidlertid er også Iran trådt ud af atomaftalen og beriger igen uran til atombomber. Endv. handler Iran nu sin olie i nationale valutaer– og ikke i petro-dollars – forudsætningen for USAs stormagtsstatus. Dette sidste var hovedårsag til USAs overfald på og destabilisering af Libyen og Irak – samt Syrien. Endv. har Iran ingen Rothschild-bank. Det havde Afhhanistan, Irak, Libyen, Syrien heller ikke. Derfor kaldtes de slyngelstater. Men et fik Irak, Libyen og Afghanistan straks efter deres US-besættelse – og er derefter ikke mere slyngelstater!

Tidl. overkommanderende for NATO i Europa under Kosovokrigen, Gen Wesley Clark, erfarede i 2001, at USA havde planlagt at styrte 7 regeringer, deriblandt i Afghanistan, Irak, Libyen, Syrien, Sudan og til sidst Iran

Netanyahu har utallige gange råbt op om krig mod Iran – som kalder Israel den lille Satan. Men US-præsidenter er behændigt gledet udenom.
Nu synes det, som om jødiske og frimurer-jødiske kræfter kræfter samt familiemedlemmer har haft held til at bevæge en modvillig præs. Trump til de facto at erklære Iran krig gennem attentat på den øverstbefalende for Irans Al-Qud brigader, måske den næst-stærkeste mand i Iran

Hadet er stort overalt i den region. Men derudover er 3 involverede regeringsledere i svære vanskeligheder og en krig ville hjælpe dem ud af vanskelighederne:
1. Præs. Trump trues af rigsretssag og afsættelse – især hvis han ikke følger sine republikanske neo-constøtters, “the deep states” og Netanyahus krav om, at USA nok engang skal gøre det beskidte arbejde til Israels fordel.
Trump er yderligere presset af, at hans datter af 1. ægteskab, Ivanka, og hendes mand, Jared Kushner, begge er ikke blot jøder – men medlemmer af den jødiske dommedagssekt, Chabad Lubavitch, hvis eneste opgave er at fremskynde deres messias´ ben Davids, snarlige komme gennem fremskyndelse af opfyldelsen af bibelpropfetierne om Gog/Magog-krigen og Israels undergang i Harmageddon.
Det er samtidig tegnet på Kristi genkomst (Matth. 24, Luk. 21).

2. Israels premierminister, Netanyahu, har en anklage om og en dom for korruption hængende over hovedet – samt udsigt til det 3. dårlige valgresultat inden for 1 år.
En tidl. israelsk premier fik langvarig fængselsdom for korruption, så nok kun en krig kan redde Netanyahu – og han har desuden lovet Chabadnik-ypperstepræsten rebbe Schneerson, der pålagde Netanyahu rollen som messias ben Josef, at sørge for at berede messias ben Davids komme gennem Harmageddon – video.

Rebbe Schneerson pålægger Netnyahu rollen som messias ben Josef. Mange jødiske rabbier mener, at Netanyahu er ben Josef, der skal overgive nøglerne til ben David, når Netanyahus regering falder. Rabbi Levi Sudri siger: “Rabbi Schneerson fortalte Netanyahu, at han skulle give scepteret til Melech HaMoshiach (messiansk konge, dvs. Moshiach ben David)”.

3: Ayatollah-præstestyret er i eksistentielle vanskeligheder pga. massedemonstrationer mod fattigdom som følge af oprustning og US-sanktioner. Med USAs henrettelse af den øverstbefalende for revolutionsgarden, Qassem Suleimani, sørgede USA imidlertid for den fælles ydre fjende, som samler iranerne omkring ayatollah-diktatoren.


Forfatter Anders Bruun Laursen

DEUTSCH Mein Name ist Anders Bruun Laursen und ich bin pensionierter Augenarzt mit einer Lebensposition, die auf der Lehre Christi basiert, wie sie die Evangelien beschreiben. - Ich wohnte und arbeitete 15 jahrelang in Flensburg.- Ich habe zuvor 2 Blogs geführt: euro-med.dk und new.euro-med.dk über die Neue Weltordnung, dh. die Bemühungen der Pharisäer / Talmudisten seit der Antike, die Welt durch den sowjetischen Kommunismus zu regieren. - Am 11. März 2019 wurden die Blogs gehackt und 9 Dateien entfernt - angeblich von einer mysteriösen Organisation namens Concilium Novi Mundi auf ihrer Website: Rat der Neuen Welt. - Ich glaube nicht - ich weiß - dass Christus als Sohn Gottes Realität ist, weil seine Jünger sich wie im Hansumdrehen und wie durch einen Zauber von Feiglingen zu todesverachtenden Missionaren verwandelten und sich den bestialischsten Formen der Hinrichtung unterziehen liessen. Denn sie hatten den Gereuzigten mit seinen Wunden munter und heiter 2 Tage nach seinem Tode gesehen. - Darüber hinaus zeigt das Turiner Grabtuch das dreidimensionale Negativfoto (Kopfzeile) der Vorder- und Rückseite eines römisch gekreuzigten Mannes mit allen Merkmalen der Evangelien in Bezug auf den gekreuzigten Jesus. Die Fotos sind 1800 Jahre älter als die Fototechnik und werden von der italienischen Akademie der Wissenschaften (ENEA) als "übernatürlich" bezeichnet, da die Bildgebungstechnologie nur mit Bestrahlung des stärksten UV-Lasers der Welt möglich ist. Vor 2000 Jahren gab es kein solches Gerät. ______________________________________________________________________________________________ DANSK Mit navn er Anders Bruun Laursen, og jeg er pensioneret læge med en livsholdning baseret på Kristi lære, som evangelierne beskriver den. - Jeg har tidligere drevet 2 blogs: euro-med.dk og new.euro-med.dk om den nye verdensorden, dvs. farisæernes / talmudisternes bestræbelser på siden oldtiden at regere verden gennem sovjetkommunisme. - Den 11. marts 2019 blev bloggene hacket og 9 filer fjernet - angiveligt af en mystisk organisation kaldet Concilium Novi Mundi på deres websted: Den Nye Verdens Råd. - Jeg tror ikke - jeg ved, at Kristus som Guds søn er virkelighed, fordi hans disciple, der som ved et trylleslag på et øjeblik blev omdannet fra feje kujoner til dødsforagtende missionærer, lod sig underkaste de mest bestialske former for henrettelse - fordi de så den korsfæstede med sine sår fro og munter 2 dage efter hans død. - Derudover viser Torio-ligklædet det 3-dimensionelle negative foto (header) af for- og bagsiden af ​​en romersk korsfæstet mand med alle stigmataerne fra evangelierne vedrørende den korsfæstede Jesus. Billedene er 1800 år ældre end fototeknologien og beskrives af det italienske videnskabsakademiske akademi ,ENEA, som "overnaturligt", fordi billeddannelsesteknologien kun er mulig med bestråling af den stærkeste UV-laser i verden. Der fandtes ikke et sådant apparat for 2000 år siden.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.