“I Skal Høre Krigslarm og Krigsrygter”: Israels Sidste Krig Nok Nært Forestående. Den er Bibelsk og Messiansk

“I skal komme til at høre krigslarm og krigsrygter. Men se til, at I ikke lader jer skræmme, thi det må komme således.” (Matth. 24:6)forudsætter massekommunikation.

*

Tilføjelse
Trump og Netanyahu ser ud til at arbejde hånd i hånd for at øge spændingerne med Iran. Det er tydeligt, at Netanyahu satser på, at lyden af krigstrommer vil drukne opfordringerne til hans retsforfølgning på grund af anklager om korruption. Han står evt. over for 13 år i fængsel.
Men snarere end at stå over for retfærdighed, ser den israelske leder ud til at være villig til at antænde en krig med Iran bare for at redde sit eget skind
(Strategic Culture 24. nov. 2019).

Den tredje verdenskrig skal iværksættes ved at “Illuminatagenturet” drager fordel af forskellene mellem de politiske zionister og lederne af den islamiske verden.
Krigen skal føres på en sådan måde, at islam (den muslimske arabiske verden) og den politiske zionisme (staten Israel) ødelægger hinanden gensidigt.

I mellemtiden vil de andre nationer, der endnu en gang er delt om dette spørgsmål, være tvunget til at kæmpe, til de bliver fysisk, moralsk, åndeligt og økonomisk fuldstændigt udmattede.

Vi vil frigøre nihilisterne og ateisterne, og vi vil provokere en formidabel social katastrofe, der i al sin rædsel tydeligt vil vise nationerne virkningen af ​​absolut ateisme, oprindelsen til vildskaben den blodigste kaos.

Derefter må borgerne overalt forsvare sig mod verdens mindretal af revolutionære, vil udrydde disse ødelæggere fra civilisationen, og masserne vil være desillusionerede m.h.t kristendommen, hvis deistiske ånd fra det øjeblik vil være uden kompas eller retning, og de vil være ivrige efter et ideal.
Men da de ikke ved, hvem man skal tilbede, vil de modtage det sande lys gennem den universelle manifestation af Lucifers (Satans) rene lære. (Frimurerguru Albert Pikes Brev til Illuminat Giuseppe Mazzini 1871).

Ovenstående forekommer chokerende. Men det er altså under den krig, at verdensbehersker-farisæerne i Chabad Lubavitch dommedagssekten venter at deres messias, Lucifers ben David, en snu politiker, som skal gøre Israel til verdens hersker, skal komme. Derfor gør de alt, hvad de kan for at fremskynde den dag. Men en forudsætning er, at det skal ske i nøje overenstemmelse med Bibelens dommedagsprofetier. Kort sagt: Chabad bruger Bibelen som arbejdsprogram.
Og det i det program mangler Damaskus´ totale ødeslæggelse for evigt samt Fyrsten af Rosjs overfald på Israel.

Men opfyldelsen af disse Bibelprofetier er lige netop også forudsætningen for Jesu Kristi genkomst (Matth, 24, Lik. 21).

Jesu Kristi genkomst finder sted under menneskehedens sidste og altødelæggende KRIG – som også forudsagt af bl.a. Illuminat-frimurer-guruen Albert Pike i 1871 og her.

Jeg har sågar hørt præster tale kryptisk om Kristi genkomst som “det kosmiske brag” – dengang præster endnu troede på Kristi genkomst. De havde øjensynligt ikke forstået, hvad der er undervejs.

Der sker i disse dage noget helt afgørende: Messias ben Josef alias Netanyahu, ser ud til at være færdig – må starte Harmageddon straks, hvis han skal indfri løftet til Chabad Lubavitchs og Netanyahus messias, ben David (video herunder): Rebbe Menachem Schneerson. Han har i 1984 lovet den forgudede Rebbe Schneerson at overtage rollen som ben Josef, der gennem Harmageddon skal sørge for, at Israels messias, ben David kommer og gør Israel til verdenshersker.

Netanyahu er i store vanskeligheder: Han bliver nu af statsanklageren stillet for retten, sigtet for korruption og bedrageri med fængselsdom på 10 år i sigte. Hans forgænger Olmert måtte i flere år i fængsel – og Netanyahu har mistet sin parlamentariske basis for at forblive premierminister. Kun en krig kan “redde” ham. Er han parat til det? Nedenstående tyder på det.

DEBKAfile 23 nov. 2019 Sådan som tingene ser ud på nuværende tidspunkt synes Netanyahu ikke at have andet valg end at afslutte politik og vie sig til at rense sit navn i retten – en proces, der kunne trække ud i flere år.
Anklagerne imod ham er kun et trin i den nådeløse kampagne for at fjerne ham. Hans beslutning om at kæmpe for sin uskyld og vinde vælgerne i Israels tredje valg på et år, i begyndelsen af ​​2020, har bragt den fulde vægt af de juridiske, politiske og medievirksomheder ned over hans hovede. De har ingen betænkeligheder med at bøje immunitetsloven for at tvinge ham til at forlade sit embede uden at vente på en endelig domstolskendelse af hans uskyld/skyld.

Israels grundlægger ben Gurion vidste af erfaring, at der ikke er noget andet at gøre imod alle disse kræfter end at holde op. Netanyahus-forgænger Ehud Olmert måtte gå flere år i fængsel på den samme anklage, som Netanyahu står overfor

Israels sidste krig har været planlagt og kendt i mere end 2600 år – forkyndt af Israels profeter. Den begynder i Israel (Lukas,21, Matth. 24, Jeremias 25) – med det genoprettede Israels undergang pga. af en invasion af en mængde folkeslag i de fra alle folk indsamlede israeliter og deres genoprettede land, Israel, under anførsel af en stormagt fra det yderste nord (Gog/Magog-profetiet (Ezekiel 36-39). Det skal ske efter Damaskus´ undergang i krig (Esajas 17). Landet Magogs navn er også Rosj (Ruslands navn i dag på russisk er Rossya).

Men Putin er dog Israel venligt stemt? DEBKAfile 11. nov. 2019: Uvenlige lækager i forbindelse med Israel, IDF, dets våben og interaktion med USA kommer fra det russiske forsvarsministeriums “kilder” hver 2. dag, hvilket forårsager uro i Jerusalem og IDFs overkommando. Efterhånden er disse anonyme “afsløringer” blevet mere fjendtlige med forsøg på at nedrakke IDF’s image og evner. En russisk missil-u-båd ligger ud for Israels kyst. Den er kommet tættere end nogensinde før på Israels kyster.
Så hvem er ansvarlig for denne strøm af skurrende møder- selv under venlige samtaler i Jerusalem med en højtstående Kreml-embedsmand? Den ser ud til at komme fra kredse i det russiske forsvarsministerium, som ikke alle godkender den russiske præsident Vladimir Putins venlige bånd med Israel.

Denne Krig imødeses med stor forventning af de ortodokse jøder som snarligt forestående – ja den ultraortodokse dommedagssekt, Chabad Lubavitch, trækker i de usynlige tråde, der skal føre til den krig, hvori messias ben David skal fremstå og gøre Israel til verdens hersker. Denne sekt styrer frimurer-satanisterne i både Det Hvide Hus, Kreml og mange andre regeringer.

Den israelske regering har sørget for retræteområde for sig selv i Patagonien, når den med fuldt overlæg og på ordre fra Chabad slipper Helvede løs.

Fra Rusland lyder der nu igen kraftige advarsler fra KGB-agent og præsident Putin, illuminaternes “antikrist” (Se 9. febr. 2007 kl. 1:57), og hans tidligere chef, Sovjet-Unionens sidste hersker, Mikhail Gorbatjov, pga, af NATOs raketoprustning langs Ruslands grænser. Trump har opgivet Gorbatjovs og Præs. Reagans atomraket-stabiliserings-aftale (Newsweek 4 Nov. 2019). Der er i dag 3,750 aktive atomvåben på planeten sammen med yderligere 10.115 inaktive atomspænghoveder.

Johs. Åbenbaring 8: (Den store Skøges) plager skal komme på én og samme dag: Død, sorg og sult. Hun skal opbrændes med ild. 17. På en time er så stor rigdom lagt øde

Gilad Atzmon er en kendt jødisk Israel-kritiker og forfatter. Han citerer fra The Atlantic 4 Nov. 2019 Michael Oren, Israels ambassadør i De Forenede Stater fra 2009 til 2013 og fra 2015 til 2019, medlem af Knesset og viceminister i premierministerens kontor, nedenfor under overskriften: Israels Sidste Krig.

Det kommende Mellemøsten-Flammehav
De øverste ministre i den israelske regering mødtes to gange i sidste uge for at diskutere muligheden for åben krig med Iran.

Israels forsvarsstyrker bebudede i mellemtiden vedtagelsen af ​​en beredskabsplan med kodenavnet Momentum, for markant at udvide Israels missilforsvarskapacitet, dets evne til at indsamle efterretning om fjendens mål og soldaternes forberedelse til bykrig.
Israelske tropper, især i Nord, er blevet sat på krigsfod. Israel er forberedt på det værste og handler ud fra den antagelse, at kampe til enhver tid kan bryde ud. (Israel har altid foretruket forebyggende angreb).

Raketter, mange med mange tons TNT, ville regne ned over Israel; droner bevæbnet med nyttelast ville slå til mod vigtige faciliteter, militære og civile. Under den anden Libanon-krig, i 2006, nåede antallet af sådanne eksplosiv-angreb mellem 200 og 300 projektiler om dagen. I dag kan de nå op på 4.000 om dagen. Israels Iron Dome (raket opfangningssystem) er gennemsnitligt 90 procent effektive, hvilket betyder, at for hver 100 raketter, slipper 10 igennem, og de syv operationelle batterier er ude af stand til at dække hele landet. Hele Israel, fra Metulla i nord til den sydlige havneby Eilat, ville være inden for rækkevidde af fjendens ild.

Præcisionsstyrede missiler, hvoraf der er et stigende antal i iranske arsenaler, udgør en langt mere dødelig trussel. Styret med joysticks kan mange ændre destinationer midt under flyvningen
Israelske jordtropper ville blive tvunget til at gå ind i Libanon og Gaza fra hus-til-hus, mens specialstyrker ville blive sendt dybt inde i Syrien og Irak. Israels egne konventionelle missiler kunne ødelægge iranske mål.

Virker alt dette lidt langsigtet? Ikke for de øverste israelske regeringsministre, der netop har overvejet denne slags scenarier. Og over dem alle er der et presserende spørgsmål: Hvordan vil De Forenede Stater reagere?

Den hastige tilbagetrækning af amerikanske tropper fra Syrien ses af mange i Mellemøsten som endnu et amerikansk skridt, der vil styrke Teheran. Få i regionen vil blive overrasket, hvis den amerikanske præsident letter sanktionerne og forhandler med sin iranske kollega.
Men sammen med se gennem fingre med iransk aggression har De Forenede Stater også provokeret den.
Iran har udnyttet fortjenesten og legitimiteten af ​​nukleare aftaler til at dominere store områder i Mellemøsten og omringe Israel med missiler.

Der er ringe tvivl om USAs regerings villighed til at levere de traditionelle typer bistand – til en vis grad. Hvert andet år afholder amerikanske og israelske styrker fælles øvelser kaldet Juniper Cobra for at styrke Israels luftforsvar
Om amerikanske tropper ville gå i offensiven på Israels vegne og ramme iranske baser forbliver usikkert.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er israelc2b4s_last-war.png

Golden Report 9. Nov. 2019: Jerry Golden er redaktør af The Golden Report. Han er kristen jøde bosat i Israel. Hans hovedformål er at bringe alle jøder til Israel.

Israel forbereder sig på krig med Iran og alle dets stedfortrædere, Hezbollah og nu hele Libanon, Syrien, Yemen, Irak, Gaza og meget muligt Tyrkiet. Men hvornår? Svaret på dette spørgsmål er snart – meget snart. Det er en masse hære og luftstyrker, der skal kæmpes mod på en gang på mange fronter for et lille land som Israel, og en ting er sikkert, jo længere det udsættes, jo stærkere bliver fjenderne.

Iran siger nu, at de kan udslette Tel-Aviv fra landkortet på mindre end 30 minutter, og deres første mål ville være Kiryah i Tel Aviv, der svarer til det amerikanske Pentagon. Dette mål alene ville dræbe næsten en tredjedel af befolkningen.

I modsætning til Amerika har vi en leder (Netanyahu), der er lammet af de blødende hjerte-liberale, der ser ud til at have mistet deres forstand, men jeg er overbevist om, at det ikke er mentalt, det er åndeligt. Når man ser på de fjender, der er anført ovenfor, kan man se Ezekiel 38: 5-6.

Iran er ikke alene. Der er mange konspirationer med Kina, Rusland, Nordkorea, og de ved alle, at Israel vil bede Trump om at sende hjælp hurtigt. Så det ser ud til, at Iran ønsker at vide, hvad Kina, Rusland og Nordkorea vil gøre, og hvornår og hvis de angriber Israel.

Krig med Iran og dets stedfortrædere er uundgåelig, og jo længere Iran får til at opbygge ildringen omkring Israel, jo værre bliver det for Israel og verden. Der er absolut ingen tvivl om, at al Helvede er ved at bryde løs ikke kun i Mellemøsten, men globalt. Verden er blevet helt i sindssyg og mere anti-Gud hver dag, synden hersker højest i de fleste lande.

Kommentar

Set i perspektivet af Storisrael-ideologien (t.v.) må Israel fratage Iran dominansen i Syrien.

I USA er den ellers fredelige præsident Trump, der i modsætning til sine 4 forgængere endnu ikke har startet nogen krig, også i store vanskeligheder. Demokraterne spiller forrykte og har kun én tanke: at få afsat Trump og selv overtage magten gennem en eller anden svag person, der helt ligger under for CIA/ Council on Foreign Relations/ City of London – som f.eks. Hillary Clinton. Trump er under stærkt pres for også at følge ordre – f.eks. om at angribe Iran, hvad han hidtil ikke har villet.

Rothschilds/Rockefellers Council on Foreign er USAs egentlige regering

The New York Times mener, at Trump ikke vil angribe – men heller ikke stå i vejen for et israelsk anngreb på f.eks. Fordow, der nu har genoptaget uranberigelse ud over 20%.
Men lige så vel som Netanyhu kan Trump blive tvunget til Krig, hvis han vil beholde sit embede. Og det kan netop være “Deep State´s” formål med rigstretssagen

I Iran er der meget store (formentlig CIA-organiserede) protester mod regimet, som må føle sin eksistens truet.

For alle 3 ville en krig nu løse deres personlige problemer – men på bekostning af deres lande og folk.

Forfatter Anders Bruun Laursen

DEUTSCH Mein Name ist Anders Bruun Laursen und ich bin pensionierter Augenarzt mit einer Lebensposition, die auf der Lehre Christi basiert, wie sie die Evangelien beschreiben. - Ich wohnte und arbeitete 15 jahrelang in Flensburg.- Ich habe zuvor 2 Blogs geführt: euro-med.dk und new.euro-med.dk über die Neue Weltordnung, dh. die Bemühungen der Pharisäer / Talmudisten seit der Antike, die Welt durch den sowjetischen Kommunismus zu regieren. - Am 11. März 2019 wurden die Blogs gehackt und 9 Dateien entfernt - angeblich von einer mysteriösen Organisation namens Concilium Novi Mundi auf ihrer Website: Rat der Neuen Welt. - Ich glaube nicht - ich weiß - dass Christus als Sohn Gottes Realität ist, weil seine Jünger sich wie im Hansumdrehen und wie durch einen Zauber von Feiglingen zu todesverachtenden Missionaren verwandelten und sich den bestialischsten Formen der Hinrichtung unterziehen liessen. Denn sie hatten den Gereuzigten mit seinen Wunden munter und heiter 2 Tage nach seinem Tode gesehen. - Darüber hinaus zeigt das Turiner Grabtuch das dreidimensionale Negativfoto (Kopfzeile) der Vorder- und Rückseite eines römisch gekreuzigten Mannes mit allen Merkmalen der Evangelien in Bezug auf den gekreuzigten Jesus. Die Fotos sind 1800 Jahre älter als die Fototechnik und werden von der italienischen Akademie der Wissenschaften (ENEA) als "übernatürlich" bezeichnet, da die Bildgebungstechnologie nur mit Bestrahlung des stärksten UV-Lasers der Welt möglich ist. Vor 2000 Jahren gab es kein solches Gerät. ______________________________________________________________________________________________ DANSK Mit navn er Anders Bruun Laursen, og jeg er pensioneret læge med en livsholdning baseret på Kristi lære, som evangelierne beskriver den. - Jeg har tidligere drevet 2 blogs: euro-med.dk og new.euro-med.dk om den nye verdensorden, dvs. farisæernes / talmudisternes bestræbelser på siden oldtiden at regere verden gennem sovjetkommunisme. - Den 11. marts 2019 blev bloggene hacket og 9 filer fjernet - angiveligt af en mystisk organisation kaldet Concilium Novi Mundi på deres websted: Den Nye Verdens Råd. - Jeg tror ikke - jeg ved, at Kristus som Guds søn er virkelighed, fordi hans disciple, der som ved et trylleslag på et øjeblik blev omdannet fra feje kujoner til dødsforagtende missionærer, lod sig underkaste de mest bestialske former for henrettelse - fordi de så den korsfæstede med sine sår fro og munter 2 dage efter hans død. - Derudover viser Torio-ligklædet det 3-dimensionelle negative foto (header) af for- og bagsiden af ​​en romersk korsfæstet mand med alle stigmataerne fra evangelierne vedrørende den korsfæstede Jesus. Billedene er 1800 år ældre end fototeknologien og beskrives af det italienske videnskabsakademiske akademi ,ENEA, som "overnaturligt", fordi billeddannelsesteknologien kun er mulig med bestråling af den stærkeste UV-laser i verden. Der fandtes ikke et sådant apparat for 2000 år siden.

One thought on ““I Skal Høre Krigslarm og Krigsrygter”: Israels Sidste Krig Nok Nært Forestående. Den er Bibelsk og Messiansk”

 1. “Der er i dag 3,750 aktive atomvåben på planeten sammen med yderligere 10.115 inaktive atomspænghoveder”

  Enhver må have sin egen tro:

  Kriege können naturgemäß von den kriegstreibenden Parteien nicht ohne Lügen geführt werden, weil es kaum möglich ist, normale Menschen zum Töten anderer Menschen zu überreden, ohne dass sie sich bedroht fühlen, aber:

  ATOMBOMBEN * GIBT * ES * NICHT * !!! – Materie ist wie das ganze Universum zu 99.9999 Prozent nur leerer Raum

  Click to access 1367405491-Haramein342013PRRI3363.pdf


  weshalb nur “langsame” Kometen eine Gefahr für die Erde sind, weil schnelle Kometen nicht von der Schwerkraft eingefangen werden können.

  Die bei der Spaltung freigegebenen (“Atombombe”-) Neutronen sind auch zu schnell und können deshalb auch kein anderes Atom spalten. Ein freies Neutron kann in einem friedlichen Kernkraftwerk ein anderes Atom nur spalten nachdem es moderiert wurde, d. h. verlangsamt wurde. In einer Atombombe kann man freie Neutronen nicht moderieren oder verlangsamen … Glücklicherweise funktioniert die Kernspaltung nur in friedlichen Kernkraftwerken und in zivilen Labors aufgrund moderierter/verlangsamter freier Neutronen:

  Click to access Atombomben_gibt_es_nicht!.pdf


  http://www.big-lies.org/NUKE-LIES/www.nukelies.com/forum/
  http://www.big-lies.org/NUKE-LIES/www.nukelies.com/forum/5-Hiroshima-Nagasaki-myth-in-fact-not-nuked.html

  “Men opfyldelsen af disse Bibelprofetier er lige netop også forudsætningen for Jesu Kristi genkomst”

  Der messianische Endzeitplan sieht in pro jüdischer Auslegung vor, daß Christen gegen Moslems marschieren und dann die Juden ihr ultimatives Weltkönigreich Jerusalem bekommen. Nach christlicher Auslegung, daß die Christen gegen die Moslems gewinnen und alle Juden zu Christen konvertieren und in Schia Auslegung, daß der Mahdi wiederkehrt, sobald der schia Halbmond geschlossen ist, und man dann gegen alle gewonnen hat.

  Man kann sichs aussuchen, was der HERR entsprechend den jeweiligen Spinnern zu tun hat.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.