“Folk Skal Rejse Sig Mod Folk og Rige mod Rige”

“Thi folk skal rejse sig mod folk og rige mod rige” (Matth.24:7).

Man behøver blot at se på Syrien, Afghanistan, konflikten mellem palæstinensere og israelere som de tydeligste eksempler.

Sådan har det altid været. Men når Kristus i Matth. 24:7 siger det som et tegn på hans snarlige genkomst forudsætter det massekommunikation til hans globale menigheder. Det samme gælder de store “jordskælv”, der ikke er større eller flere end altid, samt “hungersnød (mere end 820 mio. globalt)”. 6 børn dør globalt af sult hvert hvert minut .
Kristi udsagn kan hentyde til vor tid

Det er påfaldende med så mange splittelser på en gang inden for og blandt nationer.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er trump-satan-hand-sign.jpg

Præs. Trump har spillet sin rolle som splitter meget professionelt. T.V. viser han illuminat-symbolet Djævelens horn.

Men allerede før Trumps tid var stærke kræfter i gang med at splitte og opløse verdens stater. F.eks. ISIS og vasallen Angela Merkels masseimport af intolerante og ignorante muslimer, der kommer af 3 grunde: Befolkningsudskiftning på EU-Fader Coudenhove Kalergis og Allahs bud (f.eks. sura 33:27) og for at fjerne de sidste mindelser om Jesus Kristus samt for at leve et komfortabelt liv i lediggang på vor bekostning.

Det bliver tydeligere og tydeligere, hvem, der står bag de globale uroligheder: 7/7 London bomberne og igen i Marts 2017 og  Paris  og her, Boston Marathon bomberne i April 2013, samt 911. sept./11 angrebene i New York og Washington DC., Nice,samt Orlando og Berlin og  Bruxelles falskflag angrebet og her og især heretc. samt yderligere 42 governmentally admitted false flags.

Det gør Israels Mossad, der også hedder ISIS: Israeli Special Intelligence Service, samt dens vasal: USAs CIA. De har grundlagt, financieret, trænet og behandlet sårede ISIS-krigere – som påskud for at føre erobringskrig i Mellemøsten – med ringe succes.

Lad os se lidt på splittelsen af verdens folkeslag:

Tyskland
Reuters 21 Oct. 2019: Merkel sagde på et møde med unge medlemmer af hendes kristelige demokrater (CDU), at det at tillade folk med forskellig kulturel baggrund at leve side om side uden at integrere ikke havde duet i et land, der er hjemsted for omkring fire millioner muslimer.

“Denne (multikulturelle) tilgang er mislykket, fuldstændig mislykket,” fortalte Merkel til mødet i Potsdam syd for Berlin.
Hun sagde, at for lidt var blevet krævet af indvandrere i fortiden og gentog sin sædvanlige linje, at de skulle lære tysk for at komme forbi i skolen og have muligheder på arbejdsmarkedet.

Summit News 16. september 2019: Den fantastiske indrømmelse kommer uger efter, at den tidligere direktør for Tysklands udenrigs efterretningstjeneste, dr. August Hanning, antydede, at Merkel havde skabt en ”sikkerhedskrise” i Tyskland på grund af hendes grænse-politik. (Topmøde nyheder)

”Vi har set konsekvenserne af denne beslutning med hensyn til tysk opinion og indre sikkerhed – vi oplever problemerne meget i dag,” sagde han.

”Vi har kriminelle, mistænkte terrorister og mennesker, der bruger flere identiteter. De, der gennemførte Berlin-angrebene, brugte 12 forskellige identiteter, ”tilføjede Hanning.

”Mens tingene er strammere i dag, har vi stadig 300.000 mennesker i Tyskland, hvis identitet vi ikke kan være sikre på. Det er en massiv sikkerhedsrisiko, ”advarede han.

Merkel har skåret en fin linje mellem tyske nationalister og islam – og byder indfødte at acceptere, at moskeer nu er en del af deres landskab, men hun sagde også, at uddannelse af arbejdsløse tyskere burde have forrang for udenlandske arbejdstageres

Dette pyramidetegn, som peger nedad til frimurerguden Lucifers rige, er “Den Store Modesrs”/Semiramis´/Ishtars tegn. Iflg, de “babyloniske mysterier” er hun moder til Tammus/Lucifer
(I Øgypten hedder de ISIS og Horus, der er enøjet).

Libanon
DEBKAfile 18. nov. 2019: Der er ikke fundet nogen politisk person, der påtager sig statsministerembedet i lyset af uendelige protester mod regimekorruption, som mandag gik ind i deres 34. dag. Den fratrådte premierminister, Saad Hariri, har tilsluttet sig demonstranterne, der forlanger et kabinet med teknikere i stedet for de traditionelle politikere til at tackle Libanons dybe økonomiske krise. Dag for dag vender demonstranterne tilbage til de vigtigste bytorve og motorveje efter at have været jaget væk. Et andet forsøg på at indkalde til en parlamentarisk samling er mislykket.

Iran og Irak
Russia Today 14. november 2019: Shalamcheh-grænseovergangen mellem Irak og Iran blev lukket lørdag, har Reuters rapporteret. Spærringen blev foretaget på Teherans anmodning og som svar på de igangværende masseprotester i begge lande.

Overgangen vil forblive lukket for rejser i begge retninger, sagde nyhedsagenturet, idet han citerer en irakisk sikkerhedskilde og en iransk diplomat uden at navngive nogen. Dog får varer lov til at rejse igennem.

Irak er blevet grebet i uger af voldelige gadeprotester mod regeringens politik. Over 300 mennesker er dræbt. Bølgen af ​​offentlig vrede spredte sig fra hovedstaden Bagdad til det sydlige af landet, hvor Shalamcheh-krydset ligger.

Iraq has been gripped for weeks by violent street protests against the government’s policies. Over 300 people have been killed. The wave of public anger spread from the capital Baghdad to the south of the country, where the Shalamcheh crossing is located.

DEBKAfile 19. nov. 2019: Overfaldsmænd, der viste knive og macheter, modarbejdede og dræbte en revolutionærvagt og to medlemmer af Basij-militsen sent mandag. Demonstrationer fejer gennem Irans byer siden fredag, da regimet erklærede en massiv prisstigning på benzin. Dødsfald er steget til fem, inklusive to demonstranter, og hundreder er blevet arresteret.

Hongkong
Nyheder TV2 18 Nov. 2019: Ild, gummikugler, blod og vold. Hongkong stod mandag i brand, da kampene mellem demonstranter og politi kulminerede i og omkring Det Polytekniske Universitet i byen.

Demonstranter har forsøgt at flygte fra universitetet, hvor de ellers havde barrikaderet sig, men de blev standset af politiets tåregas. Siden har politiet belejret universitetet.

TV 2s Rasmus Tantholdt, der befinder sig i Hongkong, kalder situationen lige nu for en “krigszone”, og TV2s fotograf blev ramt af kasteskyts og måtte sys på hospitalet.

USA:
Præsident Trump står nu i Repræsentanternes Hus anklaget for magtmisbrug mhp. afsættelse

Endelig har de totalt udemokratiske/kommunistiske demokrater, der ikke respekterer vælgernes valg, fundet noget, de kan hænge deres medsammensvorne illuminat/frimurer medaktør og modstander i skuespillet, Donald Trump, op på: “Ukrainegate”. For han modvirker den nye verdensorden – og har i modsætning til sine 4 forgængere i embedet endnu ikke indledt en ny krig! Dette efter at demokraternes desperate anklage om Russiagate viste sig at være den rene gas. Trump har opfyldt sin rolle til perfektion: Han har spaltet USA, så at en borgerkrig er rykket nærmere – med opløsning af USA, så illuminaternes én-verdensstat kan realiseres også i USA

Frankrig
I Frankrig er der daglig sammenstød mellem politi og demonstranter af forskellig art: Klimatister, Gule Veste, muslimer – og jævnlige muslimske terrorangreb (skønt mange mener, at sikkerhedstjenesten står bagved – falske flag).

Storbritannien
Storbritannien har også været ramt af sådanne terrorangreb (7. juli 2005, London Bridge, Manchester osv.) F,ø. er Storbritannien dybt splittet af Brexit og skotske krav om uafhængighed.

Spanien
Spanien er ramt af Katalonien – krisen med en hel region på grænsen af løsrivelse gennem vold.

I Jemen
raser en langvarig borgerkrig – og også i Libyen, Mali, Nigeria osv.

Jeg tror ikke, at disse spaltninger endnu har nået deres klimaks. Men de er godt på vej til at sørge for nationalstaternes sammenbrud – således at frimurerne og deres illuminat-herrer kan bygge deres farisæiske énverdens-stat på ruinerne.

Men disse kræfter har en meget større, global krise klar til os (Albert Pike) for at give verden det sidste skub!

Forfatter Anders Bruun Laursen

DEUTSCH Mein Name ist Anders Bruun Laursen und ich bin pensionierter Augenarzt mit einer Lebensposition, die auf der Lehre Christi basiert, wie sie die Evangelien beschreiben. - Ich wohnte und arbeitete 15 jahrelang in Flensburg.- Ich habe zuvor 2 Blogs geführt: euro-med.dk und new.euro-med.dk über die Neue Weltordnung, dh. die Bemühungen der Pharisäer / Talmudisten seit der Antike, die Welt durch den sowjetischen Kommunismus zu regieren. - Am 11. März 2019 wurden die Blogs gehackt und 9 Dateien entfernt - angeblich von einer mysteriösen Organisation namens Concilium Novi Mundi auf ihrer Website: Rat der Neuen Welt. - Ich glaube nicht - ich weiß - dass Christus als Sohn Gottes Realität ist, weil seine Jünger sich wie im Hansumdrehen und wie durch einen Zauber von Feiglingen zu todesverachtenden Missionaren verwandelten und sich den bestialischsten Formen der Hinrichtung unterziehen liessen. Denn sie hatten den Gereuzigten mit seinen Wunden munter und heiter 2 Tage nach seinem Tode gesehen. - Darüber hinaus zeigt das Turiner Grabtuch das dreidimensionale Negativfoto (Kopfzeile) der Vorder- und Rückseite eines römisch gekreuzigten Mannes mit allen Merkmalen der Evangelien in Bezug auf den gekreuzigten Jesus. Die Fotos sind 1800 Jahre älter als die Fototechnik und werden von der italienischen Akademie der Wissenschaften (ENEA) als "übernatürlich" bezeichnet, da die Bildgebungstechnologie nur mit Bestrahlung des stärksten UV-Lasers der Welt möglich ist. Vor 2000 Jahren gab es kein solches Gerät. ______________________________________________________________________________________________ DANSK Mit navn er Anders Bruun Laursen, og jeg er pensioneret læge med en livsholdning baseret på Kristi lære, som evangelierne beskriver den. - Jeg har tidligere drevet 2 blogs: euro-med.dk og new.euro-med.dk om den nye verdensorden, dvs. farisæernes / talmudisternes bestræbelser på siden oldtiden at regere verden gennem sovjetkommunisme. - Den 11. marts 2019 blev bloggene hacket og 9 filer fjernet - angiveligt af en mystisk organisation kaldet Concilium Novi Mundi på deres websted: Den Nye Verdens Råd. - Jeg tror ikke - jeg ved, at Kristus som Guds søn er virkelighed, fordi hans disciple, der som ved et trylleslag på et øjeblik blev omdannet fra feje kujoner til dødsforagtende missionærer, lod sig underkaste de mest bestialske former for henrettelse - fordi de så den korsfæstede med sine sår fro og munter 2 dage efter hans død. - Derudover viser Torio-ligklædet det 3-dimensionelle negative foto (header) af for- og bagsiden af ​​en romersk korsfæstet mand med alle stigmataerne fra evangelierne vedrørende den korsfæstede Jesus. Billedene er 1800 år ældre end fototeknologien og beskrives af det italienske videnskabsakademiske akademi ,ENEA, som "overnaturligt", fordi billeddannelsesteknologien kun er mulig med bestråling af den stærkeste UV-laser i verden. Der fandtes ikke et sådant apparat for 2000 år siden.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.