“Falske Kristus´er Skal Fremstå For Om Muligt At Føre Endog De Udvalgte Vild”

Disciplene spurgte Jesus: Hvad er tegnet på dit komme og verdens ende?Jesus svarede: “Agt vel på, at ikke nogen skal føre jer vild. Thi mange skal komme i mit navn og sige: “Jeg er Kristus”. Og de skal føre mange vild” (Matth. 24:4,5). Og mange falske profeter skal fremstå for om muligt at føre de udvalgte vild (Matth. 24: -11,24)”Hvis de altså siger til jer:  “Se han er i ørkenen eller se, han er i kamrene”, så tro det ikke. Thi ligesom lynet , der kommer fra øst, lyser helt om i vest, sådan skal Menneskesønnens komme være” (Matth. 24:26,27).

En antikrist er med klimareligionen sluppet løs på os af Den Nye Verdensorden – som dens mest effektive redskab for dens én-verdensregering. Hun modtages med største respekt af verdens Mammon-dyrkere i Davos, af Paven, i EU-Parlament og Kommission som en gudinde/ualmindelig nyttig idiot!, tilbedes af jublende skolebørn i millionvis.

16-årige Greta Thunberg , der samler penge til det voldelige Antifa, er oven i købet af den Nye Verdensordens   socialister nomineret til Nobels Fredspris!

Gretas mor agiterer også for den voldelige Antifa

Vigilant Citizen: Greta Thunberg viser hos Vigilant Citizen på 2 fotos tegnet for den enøjede Lucifer/Tammuz/Horus: Tegnet for frimureriets dyrkelse af de babyloniske mysterier/Baal. Og hendes mor konstaterer: “Vi sælger alle vores sjæl til Djævelen”.
Begge har viet sig til det kommunistiske, voldelige AFA

Denne video viser, hvor voldelig vor tids SA-Topper – Antifa – er

Diakon: Greta Thunberg er Guds profet i vores tid
Nordfront 2019-05-13

RELIGION. Der kommer nu signaler fra den svenske kirke og Økumene-kirkerne om, at Greta Thunberg muligvis er Guds datter. Hendes profetiske evne består i, at Gud taler gennem hende om verdens fremtid.

”Vi er nødt til at lytte til beskeden fra Greta Thunberg. For budskabet kommer fra Gud. ”Det skriver Diakon Anna Ardin fra Økumenekirken og miljøvæsenet i den svenske kirke Joakim Kroksson i en debatartikel i Kirkens avis.

Det kræver en radikal konvertering til et fossilfrit liv og samfund.

Ifølge Anna Ardin er Greta Thunberg fuldt ud sammenlignelig med bibelske profeter. De gamle profeter brugte en lignende profetisk strategi som hun, skriver Ardin. Profeternes strategier består af seks faktorer:
Bekræft dit kald
Lyt til Guds stemme og vær åben for sandheden(?!)
Tal om den hårde virkelighed hos mennesker og magtholdere
Prædike omvendelse og vis håb
Lev som du lærer
Giv ikke op
Fordi Greta Thunberg bruger alle disse faktorer, er hun Guds profet, skriver Ardin.

Diakon Anna Ardin er også kendt for at have meldt Julian Assange (Wikileaks) for voldtægt i 2010.
I det, der har været et langvarigt og skyggefuldt politisk spil, skal voldtektsanklagen mod Assange nu behandles igen.

Nu sidder Assange i et britisk fængsel og rådner på grund af denne falskhed af Ardin – skønt hun hyklerisk skriver:

“Jeg ville være meget overrasket og trist, hvis Julian blev overdraget til USA. For mig handlede dette aldrig om andet end hans misforhold mod mig / kvinder og hans afvisning af at tage ansvar for dette. Synd at min sag aldrig kunne undersøges ordentligt , men den er allerede lukket “.

I Den svenske statskirke er der 600 frimurerpræster og -biskopper.
Frimureriets gud er Lucifer/Satan med rod i de babylonske Baal-“mysterier” Lucifer og her og her.

At Thunberg bruges som marionet i den Nye Verdensordens største løgn: menneskeskabt global opvarmning, må vel nærmest ses som desperation!

Nu pumpes løgnen endnu mere op af Rothschild-bankier og præsident i Frankrig, Macron: Klodens lunger brænder af i 73.000 brande i iltproducenten Amazonas!
Der er bare det at sige dertil, at de satellitoptagelser af Amazonasbrande, man præsenterer os for, er optaget af NASA i 1989.
Faktisk er der ikke flere brande der end sædvanligt. Man viser, at det er et flammehav. Men det drejer sig om røg fra f.eks, afbrænding af haveaffald!

Her er fra en video, der viser, at flammehelvedet (manipuleret registrering af røg) er langt større i Afrika end i Amzonas – skønt vi intet hører til det. På viste kort er Paraguay et flammehelvede. Et filmhold er taget ind midt i det angivelige “flammehav”: Kun et par små røgskyer fra haveaffaldsafbrænding ses.

Kære læsere: Vi bliver taget ved næsen, manipuleret, hjernevasket, så vi skal mene, at kun City of Londons /FNs luciferiske én-verdensregering kan redde os – mens man forbereder at plyndre os gennem helt nye skatter til at betale for muslimsk masseindvandring (Marrakesch-pagten og her). Det er falsk religion.

Som det fremgår af flg. graf fra Breitbart 26. aug. 2019 er antallet af skovbrande i Brazilien på normalniveau – og slet ikke oppe på de påståede 73.000.

Og Forbes 26 aug. 2019


Greta Thunbergs, “Guds datters”, løgneevangelium til verden er sivet ind i hovedet som sandt hos langt størstedelen af klodens folk. Politikere og meteorologer og journalister spreder dette “katastrofebudskab”, for ellers er det slut med deres karriere!!
Og det værste: Lille Greta har ingen anelse om, at man har hjernevasket hende til at være NVOs supermessias

Forfatter abrulau

Mit navn er Anders Bruun Laursen. Jeg er pensioneret overlæge med en livsholdning, der baserer sig på Krist lære, som den fremgår af evangelierne. -- Jeg har tidligere drevet 2 blogs: euro-med.dk og new. Euro-med. dk om den Nye verdensorden, der er farisæernes/talmudisternes ældgamle bestræbelse på at regere verden gennem sovjet-kommunisme. -- D. 11. marts blev bloggene hacket og 9 filer fjernet – efter alt at dømme af en mystisk organisation, der på sin hjemmeside kalder sig Concilium Novi Mundi: den Nye Verdens Råd. -- Jeg tror ikke – jeg ved, at Kristus som Guds søn er en realitet,fordi hans disciple som ved et tryllesslag forandrede sig fra feje kujoner til dødsforagtende missionærer, der tålte de mest bestialske henrettelsesformer. Dertil kommer Torinolagenet

9 kommentarer til ““Falske Kristus´er Skal Fremstå For Om Muligt At Føre Endog De Udvalgte Vild””

 1. 10.10.2018 – Ifølge NASA holder CO2 jorden KOLD!
  https://science.nasa.gov/science-news/science-at-nasa/2012/22mar_saber/

  14.11.2017 – Træer vokser bedre over hele verden på grund af mere CO2, som er resultatet af global opvarmning – IKKE OMVENDT!
  http://www.epochtimes.de/wissen/forschung/wegen-mehr-co2-baeume-wachsen-schneller-und-besser-a2266743.html

  Hvis I er interesseret i forholdet mellem øget CO2 i luften og øget plantevækst, så forstå hvorfor professionelle drivhus-ejere beriger luft, der kun indeholder 400 ppm CO2 med op til 1.000 ppm CO2? Det gør de for at øge udbyttet af deres afgrøder. Det øger også planternes modstandskraft overfor skadedyr. Hvad ville der vokse på denne planet, hvis vi virkelig kunne fjerne de 0,0038 procent af dette ekstremt “skadelige” CO2 fra atmosfæren? INGENTING!!! Men de få mennesker der så stadigvæk har CO2 i deres hermetisk lukkede drivhuse ville endelig være jordens konger.
  https://qpress.de/2019/02/22/ruestungsindustrie-erwaegt-harten-krieg-gegen-co2/

  Et schweizer-firma har udviklet et foder til dyr, som får dem til at prutte mindre, for det er jo meget skadeligt for klimaet. Nu venter vi så på et lignende, men forhåbentlig mere velsmagende foder til mennesker.
  https://www.nbcnews.com/news/world/swiss-firm-claims-new-feed-will-curb-cow-farts-global-n916316

  Putin: “Global opvarmning er svindel for at hindre den industrielle udvikling i flere lande, herunder Rusland.”
  http://dailycaller.com/2015/10/29/russias-putin-says-global-warming-is-a-fraud/

  “I Den svenske statskirke er der 600 frimurerpræster og -biskopper”

  MEN:

  “Ich werde Ihnen also das große Geheimnis sagen, das man immer dem Freimaurer zu enthüllen verspricht ‑ aber das man ihm weder im 25ten, noch im 33ten, noch im 93ten noch im höchsten Grade irgend eines der Riten enthüllt…. Lassen Sie sich nicht entgehen die Geste von Erschrecken und Blödheit zu betrachten, die auf dem Gesicht eines Freimaurers erscheint, wenn er kapiert, daß er sterben soll. Wie er kreischt und sich auf seine Verdienste um die Revolution berufen will! Das wird ein Schauspiel, um auch zu sterben ‑ aber vor Lachen!” – Rakowskij will Stalins Genickschuß entgehen und packt deshalb aus über JENE (die PRIVATE Hochfinanz), die sich anmaßen, im Hintergrund das Geschick der Menschheit zu lenken!
  http://www.luebeck-kunterbunt.de/Geschi/Rakowski-Protokoll.htm

  Like

  1. Dette er helt i overenstemmelse med Zions Vises Protokoller, Protokol 15, https://www.biblebelievers.org.au/przion5.htm#protocol%20No.%2015

   bl.a.:
   Art. 1” Enhver slags ny institution, der ligner noget hemmeligt samfund, straffes også med døden; de af dem, der nu findes, er kendte for os, tjener os og har tjent os, skal vi opløse og sende i eksil til et kontinent langt væk fra Europa. På denne måde skal vi gå videre med disse “GOY” FRIMURERE, der VED FOR MEGET; sådanne af disse, som vi af en eller anden grund kan UNDVÆRE, bliver holdt i konstant frygt for eksil”.

   og

   Art. 9: ” VI HENRETTER FRIMURERE PÅ SÅDAN VIS, AT INGEN UNDTAGEN BRODERSKABET NOGENSINDE KAN HAVE MISTANKE OM OM VORES DØDSDOM, IKKE ENGANG OFRENE SELV, . DE DØR ALLE, NÅR DET KRAVES SOM AF EN NORMAL SYGDOM. . . Når man ved dette, tør selv broderskabet ikke protestere.

   Like

 2. Der er mange flere end Rentzhög. som har finansielle interesser i Greta Thunberg:
  1. Europas regeringer lurer på ny skatter til finansierning af endeløs immigration (sikker og skatteyderbetalt migration er for ALLE en menneskeret efter Marrakesch-pagten) og folkenes krav om genoprettelse af de velfærdsydelser, der nu bruges på immigranter.
  2. Storbanker: Rothschilds Global Environmental Facility skal omfordele vor velstand til 3.-landes diktatorer mod fede gebyrer – også på deres CO2-kvotebørser.
  Penge til frimurer-vennerne, U-landenes diktatorer, har det med at forsvinde i private lommer:
  https://web.archive.org/web/20170617135302/http://www.guardian.co.uk/business/2010/nov/25/european-investment-bank-criticised
  3. Al Gore er trods sine retsligt påviste 11 usandheder i filmen “En Ubekvem Sandhed” blevet verdens første dollar-klimamilliardær ved at handle med CO2 kvoter på Chicagos CO2-børs. Hans hus producerer 20 gange mere CO2 end et normalt amerikansk hus!

  Men hovedformålet med ignorante og hjernevaskede Thunbergs betalte aktivisme er at overbevise os om nødvendigheden af illuminaternes/frimurernes-énverdensregering per omgående: For det dødelige klima kender jo ingen grænser – lige så lidt som deres propagandaløgne

  Like

  1. “Europas regeringer lurer på ny skatter til finansierning af endeløs immigration (sikker og skatteyderbetalt migration er for ALLE en menneskeret efter Marrakesch-pagten)”

   Det er rigtigt, men se alligevel her:

   Geld einfach erklärt – Es ist nie genug Geld da, um ausstehende Schulden zu begleichen, weil alles Geld in Form von Krediten durch die Geschäftsbanken geschöpft wird, und diese nur die Kreditsumme schöpfen, aber nie die bis zur Rückzahlung des Kredits fälligen Zinsen – (Egal ob Minus- oder Plus-Zinsen). Der Staat kommt deshalb – wie alle – immer mit mehr Geld aus, aber nie mit weniger. Jeder Schuldner benötigt immer mehr Geld, das er jemand anderem abjagen muss, um die nicht mitkreierten Zinsen aufzubringen. Zinsen erfordern deshalb immer neue und weitere Kredite. Geld dient der Hochfinanz nur der Machtausübung, und wird über Wohlstandsextrahierung aus den Massen wieder eingesammelt. Dazu dienen das Spielkasino der Börsen und das Steuersystem des Gesetzgebers. Damit die kartelleigenen Syndikate, Konzerne und Nationalstaaten, nicht pleite gehen, hat die Hochfinanz eine Sonderwährung erfunden: SDR (Special Drawing Rights) werden vom IWF ausgestellt. Die Staaten erhalten es gratis zum Weiterleiten an die Troubled Asset Relief Programme (TARP). D.h. jeder der Zugang zu einem Zentralbankkonto hat, kann es dort in Kauf- Geld -Guthaben umwandeln lassen. Bei der Zentralbank unterhalten beispielsweise Banken und Staaten eigene Konten, aber keine Hamster.

   Og!:

   “Mit den nachfolgenden Begründungen kann schlussgefolgert werden, dass die Schweiz wirklich die Heimat der CIA ist. Der erste Schritt in diesem Prozess ist es, dem Weg des Geldes zu folgen, welcher hier direkt zur Bank für Internationalen Zahlungsausgleich (BIZ) in Basel, Schweiz, führt..”
   https://wahrheitschweiz.files.wordpress.com/2015/10/10-grc3bcnde-warum-die-cia-in-der-schweiz-beheimatet-ist.pdf

   Der messianische Endzeitplan sieht in pro jüdischer Auslegung vor, daß Christen gegen Moslems marschieren und dann die Juden ihr ultimatives Weltkönigreich Jerusalem bekommen. Nach christlicher Auslegung, daß die Christen gegen die Moslems gewinnen und alle Juden zu Christen konvertieren und in Schia Auslegung, daß der Mahdi wiederkehrt, sobald der schia Halbmond geschlossen ist, und man dann gegen alle gewonnen hat.

   Man kann sichs aussuchen, was der HERR entsprechend den jeweiligen Spinnern zu tun hat.

   “Hvis valg ville ændre på noget, ville de være forbudt” – Emma Goldman
   http://de.wikipedia.org/wiki/Emma_Goldman

   BILDERBERGER tale-kladde fra år 2012:

   Et regerbart, forenet Europa er ikke muligt, hvis det ene land er rigt og et land fattigt. Da omfattende rigdom og velstand af forskellige årsager og omstændigheder ikke kan udvikles i ethvert europæisk land, og dette kan heller slet ikke være i vores interesse, er det ubetinget nødvendigt at gennemføre en snarest mulig tilnærmelse af de kapitalstærke lande med sund økonomi til de fattigere lande ved hjælp af nedgradering. Denne nedgradering opnår vi ved at inddrage intakte lande, og her tænker jeg primært på Tyskland, til at betale andre landes gæld for at udligne deres underskud. En progressiv svækkelse vil således være sikret, og ville i erkendelsen af behovet for redningspakker få dens officielle legitimation.

   Betydningen af ​​at Tyskland bliver sat i så stor en gæld – sågar udover kommende generationer – behøver ikke at bestå nogen økonomisk vurdering, men skal forstås som en social-politisk nødvendighed. Sådan skal det også formidles til befolkningen, for ellers vil vi hurtigere end forventet støde på modstand. Da det gælder om at fremskynde den nødvendige svækkelse af Tyskland med understøttende forholdregler, vil vi samtidig massivt stimulere og støtte muligheden for enhver indvandring. Protest og oprør, hvis det overhovedet skulle komme til en større grad heraf, forventes kun fra den højreorienterede lejr. Den brede masse vil ikke udøve modstand – risikoen for social fordømmelse er – takket være årtiers vellykkede arbejde med opdragelse – for høj . Hvis henvisninger også ophobes til at religiøs-militante muslimske indvandrere udskejer sig, skal det bemærkes, at disse henvisninger gør os meget mere gavn end skade. Bidrager deres indflydelse ikke tabet af tyskernes identitet? Opstår herved ikke et langt mere moderat folk end det folk, som førhen bød os trods.

   Linket til dette Dokument er selvfølgelig blevet slettet.

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.