“Falske Kristus´er Skal Fremstå For Om Muligt At Føre Endog De Udvalgte Vild”

Disciplene spurgte Jesus: Hvad er tegnet på dit komme og verdens ende?Jesus svarede: “Agt vel på, at ikke nogen skal føre jer vild. Thi mange skal komme i mit navn og sige: “Jeg er Kristus”. Og de skal føre mange vild” (Matth. 24:4,5). Og mange falske profeter skal fremstå for om muligt at føre de udvalgte vild (Matth. 24: -11,24)”Hvis de altså siger til jer:  “Se han er i ørkenen eller se, han er i kamrene”, så tro det ikke. Thi ligesom lynet , der kommer fra øst, lyser helt om i vest, sådan skal Menneskesønnens komme være” (Matth. 24:26,27).

En antikrist er med klimareligionen sluppet løs på os af Den Nye Verdensorden – som dens mest effektive redskab for dens én-verdensregering. Hun modtages med største respekt af verdens Mammon-dyrkere i Davos, af Paven, i EU-Parlament og Kommission som en gudinde/ualmindelig nyttig idiot!, tilbedes af jublende skolebørn i millionvis.

16-årige Greta Thunberg , der samler penge til det voldelige Antifa, er oven i købet af den Nye Verdensordens   socialister nomineret til Nobels Fredspris!

Gretas mor agiterer også for den voldelige Antifa

Denne video viser, hvor voldelig vor tids SA-Topper – Antifa – er

Diakon: Greta Thunberg er Guds profet i vores tid
Nordfront 2019-05-13

RELIGION. Der kommer nu signaler fra den svenske kirke og Økumene-kirkerne om, at Greta Thunberg muligvis er Guds datter. Hendes profetiske evne består i, at Gud taler gennem hende om verdens fremtid.

”Vi er nødt til at lytte til beskeden fra Greta Thunberg. For budskabet kommer fra Gud. ”Det skriver Diakon Anna Ardin fra Økumenekirken og miljøvæsenet i den svenske kirke Joakim Kroksson i en debatartikel i Kirkens avis.

Det kræver en radikal konvertering til et fossilfrit liv og samfund.

Ifølge Anna Ardin er Greta Thunberg fuldt ud sammenlignelig med bibelske profeter. De gamle profeter brugte en lignende profetisk strategi som hun, skriver Ardin. Profeternes strategier består af seks faktorer:
Bekræft dit kald
Lyt til Guds stemme og vær åben for sandheden(?!)
Tal om den hårde virkelighed hos mennesker og magtholdere
Prædike omvendelse og vis håb
Lev som du lærer
Giv ikke op
Fordi Greta Thunberg bruger alle disse faktorer, er hun Guds profet, skriver Ardin.

Diakon Anna Ardin er også kendt for at have meldt Julian Assange (Wikileaks) for voldtægt i 2010.
I det, der har været et langvarigt og skyggefuldt politisk spil, skal voldtektsanklagen mod Assange nu behandles igen.

Nu sidder Assange i et britisk fængsel og rådner på grund af denne falskhed af Ardin – skønt hun hyklerisk skriver:

“Jeg ville være meget overrasket og trist, hvis Julian blev overdraget til USA. For mig handlede dette aldrig om andet end hans misforhold mod mig / kvinder og hans afvisning af at tage ansvar for dette. Synd at min sag aldrig kunne undersøges ordentligt , men den er allerede lukket “.

I Den svenske statskirke er der 600 frimurerpræster og -biskopper.
Frimureriets gud er Lucifer/Satan med rod i de babylonske Baal-“mysterier” Lucifer ogherog her.

Forfatter abrulau

Mit navn er Anders Bruun Laursen. Jeg er pensioneret overlæge med en livsholdning, der baserer sig på Krist lære, som den fremgår af evangelierne. -- Jeg har tidligere drevet 2 blogs: euro-med.dk og new. Euro-med. dk om den Nye verdensorden, der er farisæernes/talmudisternes ældgamle bestræbelse på at regere verden gennem sovjet-kommunisme. -- D. 11. marts blev bloggene hacket og 9 filer fjernet – efter alt at dømme af en mystisk organisation, der på sin hjemmeside kalder sig Concilium Novi Mundi: den Nye Verdens Råd. -- Jeg tror ikke – jeg ved, at Kristus som Guds søn er en realitet,fordi hans disciple som ved et tryllesslag forandrede sig fra feje kujoner til dødsforagtende missionærer, der tålte de mest bestialske henrettelsesformer. Dertil kommer Torinolagenet

4 kommentarer til ““Falske Kristus´er Skal Fremstå For Om Muligt At Føre Endog De Udvalgte Vild””

 1. 10.10.2018 – Ifølge NASA holder CO2 jorden KOLD!
  https://science.nasa.gov/science-news/science-at-nasa/2012/22mar_saber/

  14.11.2017 – Træer vokser bedre over hele verden på grund af mere CO2, som er resultatet af global opvarmning – IKKE OMVENDT!
  http://www.epochtimes.de/wissen/forschung/wegen-mehr-co2-baeume-wachsen-schneller-und-besser-a2266743.html

  Hvis I er interesseret i forholdet mellem øget CO2 i luften og øget plantevækst, så forstå hvorfor professionelle drivhus-ejere beriger luft, der kun indeholder 400 ppm CO2 med op til 1.000 ppm CO2? Det gør de for at øge udbyttet af deres afgrøder. Det øger også planternes modstandskraft overfor skadedyr. Hvad ville der vokse på denne planet, hvis vi virkelig kunne fjerne de 0,0038 procent af dette ekstremt “skadelige” CO2 fra atmosfæren? INGENTING!!! Men de få mennesker der så stadigvæk har CO2 i deres hermetisk lukkede drivhuse ville endelig være jordens konger.
  https://qpress.de/2019/02/22/ruestungsindustrie-erwaegt-harten-krieg-gegen-co2/

  Et schweizer-firma har udviklet et foder til dyr, som får dem til at prutte mindre, for det er jo meget skadeligt for klimaet. Nu venter vi så på et lignende, men forhåbentlig mere velsmagende foder til mennesker.
  https://www.nbcnews.com/news/world/swiss-firm-claims-new-feed-will-curb-cow-farts-global-n916316

  Putin: “Global opvarmning er svindel for at hindre den industrielle udvikling i flere lande, herunder Rusland.”
  http://dailycaller.com/2015/10/29/russias-putin-says-global-warming-is-a-fraud/

  “I Den svenske statskirke er der 600 frimurerpræster og -biskopper”

  MEN:

  “Ich werde Ihnen also das große Geheimnis sagen, das man immer dem Freimaurer zu enthüllen verspricht ‑ aber das man ihm weder im 25ten, noch im 33ten, noch im 93ten noch im höchsten Grade irgend eines der Riten enthüllt…. Lassen Sie sich nicht entgehen die Geste von Erschrecken und Blödheit zu betrachten, die auf dem Gesicht eines Freimaurers erscheint, wenn er kapiert, daß er sterben soll. Wie er kreischt und sich auf seine Verdienste um die Revolution berufen will! Das wird ein Schauspiel, um auch zu sterben ‑ aber vor Lachen!” – Rakowskij will Stalins Genickschuß entgehen und packt deshalb aus über JENE (die PRIVATE Hochfinanz), die sich anmaßen, im Hintergrund das Geschick der Menschheit zu lenken!
  http://www.luebeck-kunterbunt.de/Geschi/Rakowski-Protokoll.htm

  Like

  1. Dette er helt i overenstemmelse med Zions Vises Protokoller, Protokol 15, https://www.biblebelievers.org.au/przion5.htm#protocol%20No.%2015

   bl.a.:
   Art. 1” Enhver slags ny institution, der ligner noget hemmeligt samfund, straffes også med døden; de af dem, der nu findes, er kendte for os, tjener os og har tjent os, skal vi opløse og sende i eksil til et kontinent langt væk fra Europa. På denne måde skal vi gå videre med disse “GOY” FRIMURERE, der VED FOR MEGET; sådanne af disse, som vi af en eller anden grund kan UNDVÆRE, bliver holdt i konstant frygt for eksil”.

   og

   Art. 9: ” VI HENRETTER FRIMURERE PÅ SÅDAN VIS, AT INGEN UNDTAGEN BRODERSKABET NOGENSINDE KAN HAVE MISTANKE OM OM VORES DØDSDOM, IKKE ENGANG OFRENE SELV, . DE DØR ALLE, NÅR DET KRAVES SOM AF EN NORMAL SYGDOM. . . Når man ved dette, tør selv broderskabet ikke protestere.

   Like

 2. Der er mange flere end Rentzhög. som har finansielle interesser i Greta Thunberg:
  1. Europas regeringer lurer på ny skatter til finansierning af endeløs immigration (sikker og skatteyderbetalt migration er for ALLE en menneskeret efter Marrakesch-pagten) og folkenes krav om genoprettelse af de velfærdsydelser, der nu bruges på immigranter.
  2. Storbanker: Rothschilds Global Environmental Facility skal omfordele vor velstand til 3.-landes diktatorer mod fede gebyrer – også på deres CO2-kvotebørser.
  Penge til frimurer-vennerne, U-landenes diktatorer, har det med at forsvinde i private lommer:
  https://web.archive.org/web/20170617135302/http://www.guardian.co.uk/business/2010/nov/25/european-investment-bank-criticised
  3. Al Gore er trods sine retsligt påviste 11 usandheder i filmen “En Ubekvem Sandhed” blevet verdens første dollar-klimamilliardær ved at handle med CO2 kvoter på Chicagos CO2-børs. Hans hus producerer 20 gange mere CO2 end et normalt amerikansk hus!

  Men hovedformålet med ignorante og hjernevaskede Thunbergs betalte aktivisme er at overbevise os om nødvendigheden af illuminaternes/frimurernes-énverdensregering per omgående: For det dødelige klima kender jo ingen grænser – lige så lidt som deres propagandaløgne

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.