Om Falske Flag Som Begrundelse for USA-Israelsk Angrebskrig mod Iran

Beslutsomheden i dele af Trump-regeringen m.h.t. at starte en krig mod Iran kan føre til hundreder af tusinder af døde og forårsage ny kaos i en allerede sårbar region.
Faktum er, at den eneste britiske politiker, der har udstedt en fornuftig advarsel imod kapløbet til krig mod Iran, er Labours leder, Jeremy Corbin, og han bliver derfor sat i gabestokken”.
(Peter Osborne, flere gange prisbelønnet tidligere politisk chefkommentator for The Telegraph, Middle East Eye 17 Juni 2019)

I både Lukas 21 og Matthæus 24 taler Kristus om krig i Israel og derudover ved hans genkomst.

På baggrund af nu 6 angreb på skibe i og nær det strategisk vigtige Hormuz Stræde, hvorigennem 20% af verdens olieforsyning transporteres, vil jeg i denne artikel skrive om “falske flag”

Falske Flag eller sorte svaner er aktioner, hvor regeringer laver terroraktioner mod egne befolkninger for så derpå at skyde skylden på fjenden og bruge aktionen som påskud for angrebskrig

Disse angreb i den Persiske Golf er efter princippet cui bono – hvem har fordel deraf – falske flag, lavet af folk, der vil starte en krig – begået bl.a. mod et japansk skib, mens den japanske premierminister var i Teheran. At antage, at Iran skulle stå bag – som påstået af USA, Storbritannien og Saudi Arbien – er absurd – og påstanden er da også forkastet af EU og Japan. FNs generalsekretær forlanger uvildig undersøgelse.
USAs “beviser” er som sædvanlig lidet overbevisende . Iran ønsker ikke krig med USA og Israel – ville lide enormt derved.

USA har 18.6.19 allerede forkyndt et nyt og større “iransk” angreb, denne gang på et saudisk olieanlæg.

Iran er ved at skabe en halvmåne af dominans via Irak og Syrien til Middelhavet og vil nok konsolidere den proces først. Imidlertid kolliderer den med Israels ambitioner om et Storisrael

Mange forventer et stort falsk flag i de kommende måneder.

Her er et udvalg af forudgående falske flag:

Det bliver tydeligere og tydeligere, hvem, der står bag urolighederne: 7/7 London bomberne og igen i Marts 2017 og  Paris  og her, Boston Marathon bomberne i April 2013, samt 911. sept./11 angrebene i New York og Washington DC., Nice,samt Orlando og Berlin og  Bruxelles falskflag angrebet og her og især heretc. samt yderligere 42 governmentally admitted false flags.

Det gør Israels Mossad, der også hedder ISIS: Israeli Special Intelligence Service, samt dens vasal: USAs CIA.

Vil USA virkelig angribe Iran?
Iflg. den tidligere NATO-general Wesley Clark, der ledede Bill Clinton´s og NATOs krig mod Serbien i 1999, havde USA allerede i 2001 – mens NATO bombede i Afghanistan – planlagt at styrte regeringerne i Irak, Libyen, Syrien, Libanon Sudan, Somalia – og til sidst IRAN.

Men bibelprofetierne, som bekræftedes af Kristus (Matth. 5:17-21), nævner intet om krig i Persien i endetiden.

Man må imidlertid tage Brookings plan: “Which way to Persia” i betragtning. Denne vej går gennem Syrien. Brookings med Nathaniel Rothschild blandt sine rådgivere har kolossal indlydelse på USAs lovgivning og politiker.
Israel ønsker de iranske tropper ud af Syrien – og bruger sin militære arm, City of London´s Corporation, USA, til sine imperialistiske planer om at realisere “Storisrael , som er en integreret bestanddel af USAs Mellemøstpolitik.

Nedenstående kort fra Wikipedia svarer til Israel på kong Davids tid – og formodentlig til nogles forestillnger om Storisrael.

En tidligere officer i US Marine Corps´ Intelligence Service, Robert Steele, bekræfter – se fra 15:50 min.. markeringen

Og selveste New York Times skrev i 2012 om en række tilfælde, hvor FBI stod bag terrorplaner.

USAs Pentagon har i tiden 2007-2011 betalt det britiske PR firma Bell Pottinger 540 mio. dollars for at producere fake terror videos.

Billedet herover er et screenshot fra amerikaneren Sotloffs “halshugning”.ved “Jihadist John”. Læg mærke til Rita Katz´ logo SITE . Dette og også James Foley´s “henrettelser” var falske flag skuespil og her.
En russisk video afslørede disse og andre rædselsfilms optagelse i Rita Katz´ studie i Tel Aviv. Naturligvis har youtube nu fjernet den video.

Kan demokratiets selverklærede forfægter, USA, virkelig gribe til falske flag for at angribe Iran?

Der findes en række aktioner – her 42 anført, der af regeringerne selv er indrømmet at være falske flag. Og her er meget mere.

USAs hidtidige brug af falske flag operationer giver bange anelser
Signs of the Times 14 Juni 2019: Præs. Trumps sikkerhedspolitiske rådgiver, John Bolton: “Nu vil jeg forsvare hemmeligholdelse og muligvis bedrag, når det er hensigtsmæssigt,” sagde Bolton.
“Du ved, Winston Churchill sagde under Anden Verdenskrig, at i krigstid er sandheden så vigtig, at den skal være omgivet af en livvagt af løgne. Hvis jeg var nødt til at sige noget, jeg vidste var urigtigt, for at beskytte USA’s nationale sikkerghed ville jeg gøre det”, sagde Bolton- Dette er blot et ekko af CIA.

11, sept. var en falsk flag aktion – lige som efter al sandsynlighed også Pearl Harbour.

Tidl. lektor ved Københavns Universitet, Niels Harrrit, har været i 11. sept. efterforskningenscentrum: Han fandt, at det eneste der kan forklare sammenstyrtningen af WTCs 3 skyskrabere er nanotermit eksplosioner. Andre mener små atombomber, fordi mange redningsfolk blev syge og senere fik kræft Der var ingen flyvemaskiner, der ramte blok 7, der styrtede sammen i frit fald. Dette skyldes, at nedre etager var sprængt væk. Det var en implosion, 7 timer efter angrebene. Det er aldrig forekommet, at højhuse er styrtet sammen efter brand.

Følgende 2 videoer er interviews med Architects and Engineers for 9/11 Truth.
Begge demonstrerer, at WTC skyskraberne faldt i frit fald ovenfra- d.v.s. de øverste etager mødte ingen modstand, fordi de underliggende etager var sprængt bort først. Det passer med, at øjenvidner har fortalt, de hørte eksplosioner i grund og kælder etage, før tårnene faldt
. Faktisk var der mindst 118 vidner, der hørte indtil flere eksplosioner,

Hvad der er særligt bemærkelsesværdigt er alle de øvelser med fly som våben mod WTC og Pentagon, der blev udført fra 1999 til 11. sept. – mange af dem ligner næsten de faktiske 9/11 angreb.
Også om morgenen den 9/11 havde NORAD og CIA’en en øvelse med et kapret fly, der blev fløjet ind i WTC !!

Her er en masse ulogiske forhold omkring de 4 flyvemaskiner, der påstås at have fløjet ind WTC

En Boeing har aluminiumsvinger – og de kan umuligt skære igennem stålkonstruktionerne i WTC-skyskraberne – som ellers vist på den officielle film.

Hvem stod bag 11. sept.?
I hvert fald ikke Al Qaida gedehyrderne fra Afghanistan. De havde slet ikke uddannelse til at styre Boeing fly – eller bruge så kraftige eksplosiver.

Store engelske aviser interviewede påståede terrorister flere dage efter 11. sept. og her– og FBI indrømmede, at man ikke havde nogen anelse om, hvem der befandt sig i flyene.

Det underlige er, at Al-Qaeda er grundlagt af USA og Pakistan og her– og at USA betaler og leverer våben til både Al Qaida og ISIS. Også Israel støtter Al-Qaida. Se og læs Jürgen Todenhöfers interview med en Al-Qaida leder i Kölner Stadt-Anzeiger 26. Sept. 2016. Det bekræftes af The Times of Israel og The Guardian

Mærkeligt er det også, at en al Qaida terroristleder var til middag hos FBI i febr. 2002.
Og værre endnu: Bush sr. havde tætte bånd til bin Laderne – også handelsmæssige: D. 11. sept. sad Bush sr. til møde i Carlyle våbengruppen og forhandlede våbenleverancer til Osama bin Ladens bror Shafiq! Skønt alle fly var grounded, sørgede han for, at 24 medlemmer af bin Laden famillien blev fløjet sikkert til Saudi Arabien – og aldrig afhørt.

Prof. Chossudovsky skrev, at USA både beskylder Al Qaida for 11. sept. og bruger organisationen som nøgleinstrument i sine militære og efterretningsoperationer..

PENTTBOM er kodenamet  på FBI‘s undersøgelse af 11. september angrebene i 2001. Navnet står for Pentagon/Twin Towers Bombing Investigation’.
MEN DEN OFFICIELLE 11. SEPT. RAPPORT TALER KUN OM BRAND SOM ÅRSAG TIL WTC-SAMMENSTYRTNINGERNE – IKKE OM BOMBER!
NOGEN LYVER ALTSÅ.

Pentagon sikkerhedskameraer  viser intet fly i forbindelse med eksplosionen. Det gør Pentagon fotos nogle minutter senere heller ikke.
Men bilederne viser et hul, der hverken i form eller størrelse svarer til et Boeing fly. Desuden ser man, at murbrokkerne ikke er slynget indad – men udad: Eksplosionen kom indefra.

Hvem drog økonomisk fordel fordel af 11. sept.?
Veterans Today 22 Aug. 2012: Siden juli 2001 havde jødiske Larry Silverstein, Israels ministerpræsident Netanyahus nære ven, leaset de gamle World Trade Center-tårne, der stod ubrugte hen, i 99 år. Silversteins første indsats som den nye ejer var at ændre selskabet, der var ansvarlig for kompleksets sikkerhed. I det selskab var Præs. Bush´s fætter Bestyresesformand og hans bror bestyrelsesmedlem.

Silverstein var den eneste modtager af forsikringsudbetalingerne. Forsikringen var på 3,6 mia. Dollars, men han fandt en uklart klausul i forsikringspolitikken, der gjorde det muligt for ham at kræve forsikring to gange, en for hvert angreb! Med hjælp fra New Yorks jødiske borgmester, Michael Bloomberg, fandt han investeringer til at genopbygge WTC. En god del af den syv milliarder dollars tunge forsikringsudbetaling gik til Israel.
†

I denne video tilstår WTC ejer Silverstein, at han gav ordre til at demolere bygning 7.
Men verden fik ikke noget at vide derom: Alle troede, at Al-Qaeda havde ødelagt den bygning ved flyverangreb, der ikke fandt sted!
D. 11. sept. observeredes dansende og jublende israelere ved WTC, mens skyskraberne styrtede og hen ved 3000 mennesker omkom. Isrraelerne viste sig at være Mossad agenter (Israels udenrigs-efterretningsvæsen). De blev arresteret – men straks sat fri igen , hvorpå de rejste tilbage til Israel. I israelsk fjernsyn erklærede en af dem, at de var udsendt for at “dokumentere den forestående begivenhed”. De vidste altså besked i forvejen!

Hvad betyder f.ø. ISIS?
I flg. Mossad betyder det Israeli Secret Intelligence Service: Israels Hemmelige Efterretningstjeneste.

Andre siger, at det betyder Islamic State of Iraq and the Levant.

Specifik Brug af falske flag til at starte en krig med Iran er allerede en etableret i Washington.
Tilbage i 2012 på et forum for Washington Institute of Near East Politicy tænketank, talte gruppens forskningsdirektør Patrick Clawson åbent om muligheden for at Israel kan bruge et falsk flag for at provokere en krig med Iran, og han citerede de forskellige måder, som USA har gjort netop det før sine tidligere krige.

“Nogle mennesker tror måske, at Mr. Roosevelt ønskede at komme ind i krigen … I kan huske, at vi måtte vente på Pearl Harbor.
Nogle mennesker tror måske, at Mr. Wilson ønskede at komme ind i Første Verdenskrig, I kan huske, vi måtte vente på Lusitania episoden.
Nogle mennesker tror måske, at Mr. Johnson ønskede at få os til Vietnam, og I må huske, at vi måtte vente på Tonkin-bugten.
Vi gik ikke i krig med Spanien før USS Maine eksploderede.
Og må jeg påpege, at Mr. Lincoln ikke følte, at han kunne kalde hæren til Fort Sumter, førdet blev angrebet, hvorfor han beordrede kommandanten i Fort Sumter til at gøre netop det, som sydkarolinerne sagde, ville forårsage et angreb. ”

“Hvis der ikke kommer et kompromis med Iran, er den traditionelle måde, hvorpå Amerika kommer i krig, det, der ville være bedst for amerikanske interesser,” tilføjede Clawson.

“Hvis iranerne faktisk ikke går på kompromis, ville det være bedst, hvis en anden startede krigen (Se Brookings),” fortsatte Clawson. “Jeg nævnte eksplosionen den 17. august. Vi er i spillet med at bruge skjulte midler mod iranerne.

Med denne fortid og indstilling fra USA, Storbritannien og Israel må man forvente militær konfrontation mellem disse magter og Iran som forudsagt af general Wesley Clark, formentlig først i Syrien.

Faktisk erklærede Præs. Trump allerede i 2017 de facto Iran krig ( DWN 15.12 2017) – og Netanyahu har også vagt gjort det.Forfatter Anders Bruun Laursen

DEUTSCH Mein Name ist Anders Bruun Laursen und ich bin pensionierter Augenarzt mit einer Lebensposition, die auf der Lehre Christi basiert, wie sie die Evangelien beschreiben. - Ich wohnte und arbeitete 15 jahrelang in Flensburg.- Ich habe zuvor 2 Blogs geführt: euro-med.dk und new.euro-med.dk über die Neue Weltordnung, dh. die Bemühungen der Pharisäer / Talmudisten seit der Antike, die Welt durch den sowjetischen Kommunismus zu regieren. - Am 11. März 2019 wurden die Blogs gehackt und 9 Dateien entfernt - angeblich von einer mysteriösen Organisation namens Concilium Novi Mundi auf ihrer Website: Rat der Neuen Welt. - Ich glaube nicht - ich weiß - dass Christus als Sohn Gottes Realität ist, weil seine Jünger sich wie im Hansumdrehen und wie durch einen Zauber von Feiglingen zu todesverachtenden Missionaren verwandelten und sich den bestialischsten Formen der Hinrichtung unterziehen liessen. Denn sie hatten den Gereuzigten mit seinen Wunden munter und heiter 2 Tage nach seinem Tode gesehen. - Darüber hinaus zeigt das Turiner Grabtuch das dreidimensionale Negativfoto (Kopfzeile) der Vorder- und Rückseite eines römisch gekreuzigten Mannes mit allen Merkmalen der Evangelien in Bezug auf den gekreuzigten Jesus. Die Fotos sind 1800 Jahre älter als die Fototechnik und werden von der italienischen Akademie der Wissenschaften (ENEA) als "übernatürlich" bezeichnet, da die Bildgebungstechnologie nur mit Bestrahlung des stärksten UV-Lasers der Welt möglich ist. Vor 2000 Jahren gab es kein solches Gerät. ______________________________________________________________________________________________ DANSK Mit navn er Anders Bruun Laursen, og jeg er pensioneret læge med en livsholdning baseret på Kristi lære, som evangelierne beskriver den. - Jeg har tidligere drevet 2 blogs: euro-med.dk og new.euro-med.dk om den nye verdensorden, dvs. farisæernes / talmudisternes bestræbelser på siden oldtiden at regere verden gennem sovjetkommunisme. - Den 11. marts 2019 blev bloggene hacket og 9 filer fjernet - angiveligt af en mystisk organisation kaldet Concilium Novi Mundi på deres websted: Den Nye Verdens Råd. - Jeg tror ikke - jeg ved, at Kristus som Guds søn er virkelighed, fordi hans disciple, der som ved et trylleslag på et øjeblik blev omdannet fra feje kujoner til dødsforagtende missionærer, lod sig underkaste de mest bestialske former for henrettelse - fordi de så den korsfæstede med sine sår fro og munter 2 dage efter hans død. - Derudover viser Torio-ligklædet det 3-dimensionelle negative foto (header) af for- og bagsiden af ​​en romersk korsfæstet mand med alle stigmataerne fra evangelierne vedrørende den korsfæstede Jesus. Billedene er 1800 år ældre end fototeknologien og beskrives af det italienske videnskabsakademiske akademi ,ENEA, som "overnaturligt", fordi billeddannelsesteknologien kun er mulig med bestråling af den stærkeste UV-laser i verden. Der fandtes ikke et sådant apparat for 2000 år siden.

2 kommentarer til “Om Falske Flag Som Begrundelse for USA-Israelsk Angrebskrig mod Iran”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.