Databeskyttelse

Anvendelsesområde

Denne privatlivspolitik er beregnet til at informere brugerne af denne hjemmeside i overensstemmelse med lovgivning om databeskyttelse (EU’s GDPR) og telemedieloven m.h.t. typen, omfanget og formålet med indsamling og brug af personoplysninger af webstedets operatør [WordPress.com].

Webstedets operatør tager dit privatliv meget alvorligt og behandler dine personlige oplysninger fortroligt og i overensstemmelse med loven.

Husk, at dataoverførsel på internettet generelt kan udsættes for sikkerhedsproblemer. Fuld beskyttelse mod fremmede adgang er ikke mulig.

Adgang til data

Webstedets operatør eller sideudbyder indsamler data om adgang til webstedet og gemmer dem som “serverlogfiler”. Følgende data logges:

Besøgte hjemmeside

Tid på adgangstidspunktet

Antal data, der sendes i bytes

Kilde / reference, hvorfra du kom til siden

Brugt browser

Brugt operativsystem

Brugt IP-adresse

De indsamlede data er kun til statistiske formål og for at forbedre hjemmesiden. Webstedets operatør forbeholder sig dog ret til at kontrollere serverlogfilerne efterfølgende, hvis specifikke indikationer peger på ulovlig brug.

Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies. Disse er små tekstfiler, der er gemt på din enhed. Din browser får adgang til disse filer. Brug af cookies øger brugervenlighed og sikkerhed på denne hjemmeside.

Populære browsere tilbyder præferenceindstilling for ikke at tillade cookies. Bemærk: Der er ingen garanti for, at du vil kunne få adgang til alle funktioner på denne hjemmeside uden begrænsninger, hvis du foretager de relevante indstillinger.

Håndtering af personoplysninger

Webstedets operatør indsamler, bruger og overfører kun dine personoplysninger, hvis dette er lovligt tilladt, eller hvis du samtykker i indsamling af data.

Personlige oplysninger er alle oplysninger, der bruges til at identificere din person, og som kan spores tilbage til dig – f.eks. Dit navn, din e-mail-adresse og telefonnummer

Håndtering af kontaktoplysninger

Hvis du kontakter webstedets operatør gennem de udbudte kontaktmuligheder (pings), gemmes dine oplysninger, så de kan bruges til at behandle og besvare din anmodning. Uden dit samtykke vil disse data ikke blive videregivet til tredjepart.

Håndtering af kommentarer og bidrag

Hvis du efterlader et indlæg eller en kommentar (ping) på denne hjemmeside, gemmes din IP-adresse. Dette er for webstedsoperatørens sikkerhed: Hvis din tekst overtræder loven, kan den måske spore din identitet.

Jetpack Stats

Denne hjemmeside bruger Jetpack Stats-tjenesten til at analysere brugernes hjemmeside brug. Tjenesten anvender “cookies” – tekstfiler, der er gemt på din enhed. Oplysningerne, der indsamles af cookies, sendes normalt til en Server i USA – Automattic – og gemmes i San Francisco

JetPack/ Automattic garanterer for at fungere efter EU’s GDPR forordning – og viser ikke IP adresse.

De indsamlede oplysninger bruges til at udarbejde en evaluering af hjemmesidenes brugs- og webstedsaktivitet og yde tjenester relateret til brugen af ​​internettet.

Tillader cookies
Du har mulighed for at forhindre, at cookien gemmes på din enhed ved at gøre de rette indstillinger i din browser. Der er ingen garanti for, at du vil få adgang til alle funktioner på denne hjemmeside uden begrænsninger, hvis din browser ikke har sådanne indstillinger.

Forfatter Anders Bruun Laursen

DEUTSCH Mein Name ist Anders Bruun Laursen und ich bin pensionierter Augenarzt mit einer Lebensposition, die auf der Lehre Christi basiert, wie sie die Evangelien beschreiben. - Ich wohnte und arbeitete 15 jahrelang in Flensburg.- Ich habe zuvor 2 Blogs geführt: euro-med.dk und new.euro-med.dk über die Neue Weltordnung, dh. die Bemühungen der Pharisäer / Talmudisten seit der Antike, die Welt durch den sowjetischen Kommunismus zu regieren. - Am 11. März 2019 wurden die Blogs gehackt und 9 Dateien entfernt - angeblich von einer mysteriösen Organisation namens Concilium Novi Mundi auf ihrer Website: Rat der Neuen Welt. - Ich glaube nicht - ich weiß - dass Christus als Sohn Gottes Realität ist, weil seine Jünger sich wie im Hansumdrehen und wie durch einen Zauber von Feiglingen zu todesverachtenden Missionaren verwandelten und sich den bestialischsten Formen der Hinrichtung unterziehen liessen. Denn sie hatten den Gereuzigten mit seinen Wunden munter und heiter 2 Tage nach seinem Tode gesehen. - Darüber hinaus zeigt das Turiner Grabtuch das dreidimensionale Negativfoto (Kopfzeile) der Vorder- und Rückseite eines römisch gekreuzigten Mannes mit allen Merkmalen der Evangelien in Bezug auf den gekreuzigten Jesus. Die Fotos sind 1800 Jahre älter als die Fototechnik und werden von der italienischen Akademie der Wissenschaften (ENEA) als "übernatürlich" bezeichnet, da die Bildgebungstechnologie nur mit Bestrahlung des stärksten UV-Lasers der Welt möglich ist. Vor 2000 Jahren gab es kein solches Gerät. ______________________________________________________________________________________________ DANSK Mit navn er Anders Bruun Laursen, og jeg er pensioneret læge med en livsholdning baseret på Kristi lære, som evangelierne beskriver den. - Jeg har tidligere drevet 2 blogs: euro-med.dk og new.euro-med.dk om den nye verdensorden, dvs. farisæernes / talmudisternes bestræbelser på siden oldtiden at regere verden gennem sovjetkommunisme. - Den 11. marts 2019 blev bloggene hacket og 9 filer fjernet - angiveligt af en mystisk organisation kaldet Concilium Novi Mundi på deres websted: Den Nye Verdens Råd. - Jeg tror ikke - jeg ved, at Kristus som Guds søn er virkelighed, fordi hans disciple, der som ved et trylleslag på et øjeblik blev omdannet fra feje kujoner til dødsforagtende missionærer, lod sig underkaste de mest bestialske former for henrettelse - fordi de så den korsfæstede med sine sår fro og munter 2 dage efter hans død. - Derudover viser Torio-ligklædet det 3-dimensionelle negative foto (header) af for- og bagsiden af ​​en romersk korsfæstet mand med alle stigmataerne fra evangelierne vedrørende den korsfæstede Jesus. Billedene er 1800 år ældre end fototeknologien og beskrives af det italienske videnskabsakademiske akademi ,ENEA, som "overnaturligt", fordi billeddannelsesteknologien kun er mulig med bestråling af den stærkeste UV-laser i verden. Der fandtes ikke et sådant apparat for 2000 år siden.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.